N/A
A látogatás

A látogatás

A látogatás
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
4
Szereplők (4)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Volt egyszer egy kislány - kezdődhetnék a mese. Ez a kislány a nincstelenségből, a megaláztatásból - Magyarország egyik szegény szegletéből - kalandok és megpróbáltatások után eljutott a nagyvilágba: ismert és megbecsült írónő lett. Csakhogy ez most nem mese. A szegények közt is legszegényebb parasztzsidómészárossegéd, haláltáborok poklát is megjárt gyermekei közül Edith Rómában él. Ki téged úgy szeret című első könyve után sokáig "életben maradt Anna Frank"-ként emlegették. Ebben a filmben, miután megismerjük Bruck Edith mai olaszországi környezetét, életét, együtt utazunk vele a múltba, Magyarországra. Először értelmiségi barátok közé, majd a faluba, a fájdalmasan szép emlékű gyermekkor színhelyére.

Szereplők: Edit Bruck
Ország: Magyarország
Premier: 1982.11.30.
 
2019.07.09 tomrocky

legújabb vélemény

Nekem valahogy túlságosan unalmas volt, nem az én ízlésem, de belátom, hogy fontos alkot ás lehet. Egy kicsit talán öncélú is emiatt, mivel mintha nem nagyon gondolna a nézőközönségre, hogy egy kicsit fogyaszthatóbb legyen.

0
 
2017.05.02 feri1

Nagyon rideg és ütős film, én egyszerűen nem is találok szavakat, imádtam. Az az apropó az egészben, hogy még órák múltán is ott dolgozott bennem az egész. Ezt nagyon tudja a film!

0