Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
12
Vélemények
90
Képek
3
Videók

Érdekességek: The Assassination of Gianni Versace (2015)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
 

David Schwimmer és Selma Blair egy Jóbarátok epizódban is együtt szerepelt a kamera előtt.

(erare)
 

Sarah Paulson és Connie Britton korábban együtt játszott az Amerikai Horror Story-ban (2011).

(erare)
 

Evan Handler, aki az ügyvéd Alan Dershowitz bőrében volt látható, személyesen is kapcsolódik az O.J. ügyhöz. A színész éppen a Frogmen című tévéshow válogatására ment volna, melynek egyik főhőse volt O. J. Simpson. Azonban Handler végül nem vett részt a produkcióban.

(erare)
 

Sarah Paulson esélyes volt O. J. feleségének és áldozatának, Nicole Brown Simpsonnak a szerepére is, ám végül Marcia Clark szerepét nyerte el, aki ügyészként szintén részese volt a sportoló ellen folytatott pernek.

(erare)
 

John Travoltának ez volt a második sorozata az 1975-ben sugárzott Welcome back, Kotter című széria után.

(erare)
 

A sorozat premierjének napja egy másik ünnep kapcsán is fontos: február másodikán vette feleségül O.J. Simpson kedvesét, Nicole Brown Simpsont.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.