(erare)A krimisorozat a világ legismertebb, legtitokzatosabb bűnügyi eseteit világítja meg, eddig még be nem mutatott tanulmányokkal és bizonyítékokkal megfűszerezve.
(erare)Nagyon amerikai ízű ez a sorozat, emiatt nem igazán jött be. Egy-két epizódot láttam, de ez pont elég volt ahhoz, hogy kialakult véleményem legyen róla.
Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.
A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.
Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.
Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette, és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.