Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
11
Vélemények
90
Képek
3
Videók
 
indingo   2017. 07. 16.

Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.


 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Az igazságszolgáltatás szégyene a történet. Felmenteni valakit, holott minden bizonyíték ellene van. Felmentjük mert híres, mert sportoló, meg belekeverjük a bőrszint......

 
Lonka   2017. 07. 23.

A pali simán el kellett volna ítélni. Szerintem a világ bármely bírósága azt mondta volna, hogy bűnös. Nem egy pörgős sorozat és helyenként talán túl részletes.

 
MMcFly2015   2016. 04. 26.

Egyszerűen Zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes - tárgyalásos krimi sorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni. Ez a sorozat azért is jól lép fel, mert végig független marad és nem akar állást foglalni O. J. Simpson ártatlanságában vagy bűnösségében. Mondhatni itt O. J. csak mellékszereplő a 3. résztől. Olyan ez mintha egy kulisszatitkot tudnánk meg, hogy a jogászok, az esküdtek, a családtagok - és mindenki, aki ebbe az egy éves cirkuszban benne volt, mit éltek át, és mi vezetett a vádlott felmentéséhez. Szinte mindenre gondoltak a készítők. A színészek elsőosztályúak, az alakításuk példátlan. Minden mozdulatuk elsöprő, és úgy gondolom kicsit sem túlzok. Sokszor alkalmazzák, hogy eredeti felvételeket játszanak a feldúlt tömegről, a bíróságról, ami még jobban segít beleélni magunkat a '94-ben megtörtént eseményekbe. A sminkeseknek óriási pacsi, ugyanis a szereplők megszólalásig hasonlítanak a megformált emberre, ezt leginkább az utolsó rész végén tudjuk, meg amikor összevágva elénk tárják a képeket. Nincs egy momentuma sem, amibe bele tudnék kötni. Lebilincselő. Aki nem ismeri a történetet, annak is egy krimiként jól üzemelhet ez a sorozat, de én mindenféleképpen egy kis Wikipédiát elolvasnék O. J. Simpson ügyről, mert azért úgy üt igazán. Tökéletes mini sorozat, szenzációs alakításokkal és elsöprő drámával/politikával. 5*-ös!

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.