Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

American Crime Story (2015-2021)

American Crime Story
Filmadatlap
 
48
Szereplők
11
Vélemények
88
Képek
4
Videók

Galéria (88)

Videók (4)

 
EDUARD98   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

0

Nagyon amerikai ízű ez a sorozat, emiatt nem igazán jött be. Egy-két epizódot láttam, de ez pont elég volt ahhoz, hogy kialakult véleményem legyen róla.

 
indingo   2017. 07. 16.

0

Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

0

A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Az igazságszolgáltatás szégyene a történet. Felmenteni valakit, holott minden bizonyíték ellene van. Felmentjük mert híres, mert sportoló, meg belekeverjük a bőrszint......

 
MMcFly2015   2016. 04. 26.

2
Első évad: Az O.J. Simpson-ügy

Egyszerűen zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes, tárgyalásos krimisorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni. Ez a sorozat ... teljes kritika»

 
Lonka   2017. 07. 23.

0

A pali simán el kellett volna ítélni. Szerintem a világ bármely bírósága azt mondta volna, hogy bűnös. Nem egy pörgős sorozat és helyenként talán túl részletes.

 
rainman   2017. 03. 26.

0

Az első három rész után elakartam kaszálni, nem nagyon húzott be. De erőt vettem magamon, és folytattam. Szerencsére. Ahogy bontották ki a sztorit, és legfőképpen ahogy a karaktereknek adtak egyre nagyobb mélységet, úgy lett egyre jobb, izgalmasabb. ... több»

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette, és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futballjátékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című, 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
 

David Schwimmer és Selma Blair egy Jóbarátok epizódban is együtt szerepelt a kamera előtt.

(erare)
 

Sarah Paulson és Connie Britton korábban együtt játszott az Amerikai Horror Storyban (2011).

(erare)