Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
92%

The Assassination of Gianni Versace (2015-2021)

American Crime Story
Filmadatlap
 
48
Szereplők
12
Vélemények
90
Képek
3
Videók
 
Anti007   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

0
90-es évek, emberi sorsok és Gianni Versace! Egy remek és szomorú korrajz stílusosan...

Az American Crime sztori első évada is elég ütős lett szerintem, bár a második évad teljesen más, de semmiképp sem rosszabb. Az első évadban is megismerhettünk egy bűnügyet, ami sokkal többről szólt, mint arról, ki követte el a bűncselekményt. Egy k... teljes kritika»

 
indingo   2017. 07. 16.

0

Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.


 
Szilonka   2017. 05. 30.

0

A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Az igazságszolgáltatás szégyene a történet. Felmenteni valakit, holott minden bizonyíték ellene van. Felmentjük mert híres, mert sportoló, meg belekeverjük a bőrszint......

 
Lonka   2017. 07. 23.

0

A pali simán el kellett volna ítélni. Szerintem a világ bármely bírósága azt mondta volna, hogy bűnös. Nem egy pörgős sorozat és helyenként talán túl részletes.

 
MMcFly2015   2016. 04. 26.

2
Első évad: Az O.J. Simpson-ügy

Egyszerűen zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes, tárgyalásos krimisorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni. Ez a sorozat ... teljes kritika»

 
Greeta   2017. 12. 15.

0

Felfoghatatlan egy bűnügyi eset. Maga a történet miatt már adva volt a siker. Alaposa - talán túl alaposan - bemutat mindent és mindenkit az ügyben.

Galéria (90)

Videók (3)

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
 

David Schwimmer és Selma Blair egy Jóbarátok epizódban is együtt szerepelt a kamera előtt.

(erare)
 

Sarah Paulson és Connie Britton korábban együtt játszott az Amerikai Horror Story-ban (2011).

(erare)
 

Evan Handler, aki az ügyvéd Alan Dershowitz bőrében volt látható, személyesen is kapcsolódik az O.J. ügyhöz. A színész éppen a Frogmen című tévéshow válogatására ment volna, melynek egyik főhőse volt O. J. Simpson. Azonban Handler végül nem vett részt a produkcióban.

(erare)
 

Sarah Paulson esélyes volt O. J. feleségének és áldozatának, Nicole Brown Simpsonnak a szerepére is, ám végül Marcia Clark szerepét nyerte el, aki ügyészként szintén részese volt a sportoló ellen folytatott pernek.

(erare)
 

John Travoltának ez volt a második sorozata az 1975-ben sugárzott Welcome back, Kotter című széria után.

(erare)
 

A sorozat premierjének napja egy másik ünnep kapcsán is fontos: február másodikán vette feleségül O.J. Simpson kedvesét, Nicole Brown Simpsont.

(erare)