Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
12
Vélemények
90
Képek
3
Videók
 
Anti007   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

90-es évek, emberi sorsok és Gianni Versace! Egy remek és szomorú korrajz stílusosan...

Az American Crime sztori első évada is elég ütős lett szerintem, bár a második évad teljesen más, de semmiképp sem rosszabb. Az első évadban is megismerhettünk egy bűnügyet, ami sokkal többről szólt, mint arról, ki követte el a bűncselekményt. Egy kiváló tárgyalótermi drámát/krimit kaptunk, amiben egyáltalán nem féltek tabukat döntögetni, és valójában a feketék akkori helyzetét és a rasszizmust járhattuk körül, illetve ez mellett végig kísérhettük az egyik legnagyobb média felhajtást kiváltó bűnügyet. (Teszem hozzá, napjainkban már mindenki tudja OJ Simpson követte el a brutális gyilkosságot, és mégis megúszta azzal,hogy a korona tanút rasszizmussal vádolták. Nagyon gáz!) Így a második évad... több»

 
indingo   2017. 07. 16.

Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.


 
Szilonka   2017. 05. 30.

A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Az igazságszolgáltatás szégyene a történet. Felmenteni valakit, holott minden bizonyíték ellene van. Felmentjük mert híres, mert sportoló, meg belekeverjük a bőrszint......

 
Lonka   2017. 07. 23.

A pali simán el kellett volna ítélni. Szerintem a világ bármely bírósága azt mondta volna, hogy bűnös. Nem egy pörgős sorozat és helyenként talán túl részletes.

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.