A krimisorozat a világ legismertebb, legtitokzatosabb bűnügyi eseteit világítja meg, eddig még be nem mutatott tanulmányokkal és bizonyítékokkal megfűszerezve.
(erare)Az American Crime sztori első évada is elég ütős lett szerintem, bár a második évad teljesen más, de semmiképp sem rosszabb. Az első évadban is megismerhettünk egy bűnügyet, ami sokkal többről szólt, mint arról, ki követte el a bűncselekményt. Egy k... teljes kritika»
Egyszerűen zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes, tárgyalásos krimisorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni. Ez a sorozat ... teljes kritika»
Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.
(Bob)Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.
(erare)Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.
(erare)Sarah Paulson és Connie Britton korábban együtt játszott az Amerikai Horror Story-ban (2011).
(erare)Evan Handler, aki az ügyvéd Alan Dershowitz bőrében volt látható, személyesen is kapcsolódik az O.J. ügyhöz. A színész éppen a Frogmen című tévéshow válogatására ment volna, melynek egyik főhőse volt O. J. Simpson. Azonban Handler végül nem vett részt a produkcióban.
(erare)Sarah Paulson esélyes volt O. J. feleségének és áldozatának, Nicole Brown Simpsonnak a szerepére is, ám végül Marcia Clark szerepét nyerte el, aki ügyészként szintén részese volt a sportoló ellen folytatott pernek.
(erare)John Travoltának ez volt a második sorozata az 1975-ben sugárzott Welcome back, Kotter című széria után.
(erare)A sorozat premierjének napja egy másik ünnep kapcsán is fontos: február másodikán vette feleségül O.J. Simpson kedvesét, Nicole Brown Simpsont.
(erare)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »