Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
12
Vélemények
90
Képek
3
Videók
 
Anti007   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

90-es évek, emberi sorsok és Gianni Versace! Egy remek és szomorú korrajz stílusosan...

Az American Crime sztori első évada is elég ütős lett szerintem, bár a második évad teljesen más, de semmiképp sem rosszabb. Az első évadban is megismerhettünk egy bűnügyet, ami sokkal többről szólt, mint arról, ki követte el a bűncselekményt. Egy k... teljes kritika»

 
indingo   2017. 07. 16.

Fura volt Sarah Paulsont és Cuba Gooding Jr. újra egy filmben látni, az Amerikai Horror Story után. OJ. története elképesztő, de maga sorozat engem nem kötött le annyira. Érdekelt a teljes sztori ezért is néztem meg, de néhol elég unalmas volt.


 
Szilonka   2017. 05. 30.

A történet adva volt, mindent be akartak mutatni ezért eléggé hosszúra sikeredett. Valahol elképesztő a sztori, azzal hogy teljesen egyértelmű, hogy OJ volt a tettes, mégis fel tudták menteni. Travolta fel elég fira a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Az igazságszolgáltatás szégyene a történet. Felmenteni valakit, holott minden bizonyíték ellene van. Felmentjük mert híres, mert sportoló, meg belekeverjük a bőrszint......

 
Lonka   2017. 07. 23.

A pali simán el kellett volna ítélni. Szerintem a világ bármely bírósága azt mondta volna, hogy bűnös. Nem egy pörgős sorozat és helyenként talán túl részletes.

 
MMcFly2015   2016. 04. 26.

Első évad: Az O.J. Simpson-ügy

Egyszerűen zseniális. Mikor az első részbe belekezdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű izgalmakat ki tud hozni a 10 részes, tárgyalásos krimisorozat. De ez egy olyan téma a történelem során, amit mindenképpen filmre kell vinni. Ez a sorozat ... teljes kritika»

 
Greeta   2017. 12. 15.

Felfoghatatlan egy bűnügyi eset. Maga a történet miatt már adva volt a siker. Alaposa - talán túl alaposan - bemutat mindent és mindenkit az ügyben.

 

Susan Beaubian játsza Nordberg, vagyis O.J. Simpson karakterének feleségét a Csupasz Pisztolyban. A színésznő nemrég az American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy c. sorozatban is szerepelt.

(Bob)
 

Cuba Gooding Jr. bevallotta, hogy a gyilkos sportoló karakterének megformálása kimerítette és idegileg sem volt egyszerű feladat, így a forgatást követően egy hónappal pihenni ment, hogy ismét szabadnak érezhesse magát.

(erare)
 

Cuba Gooding Jr. korábban is bújt már sportolói álruhába, amikor Tom Cruise oldalán egy tehetséges futball-játékost formált meg a Jerry Maguire – A nagy hátraarc című 1996-os filmben. Az alakítás akkor a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat hozta el számára.

(erare)
 

David Schwimmer és Selma Blair egy Jóbarátok epizódban is együtt szerepelt a kamera előtt.

(erare)
 

Sarah Paulson és Connie Britton korábban együtt játszott az Amerikai Horror Story-ban (2011).

(erare)
 

Evan Handler, aki az ügyvéd Alan Dershowitz bőrében volt látható, személyesen is kapcsolódik az O.J. ügyhöz. A színész éppen a Frogmen című tévéshow válogatására ment volna, melynek egyik főhőse volt O. J. Simpson. Azonban Handler végül nem vett részt a produkcióban.

(erare)
 

Sarah Paulson esélyes volt O. J. feleségének és áldozatának, Nicole Brown Simpsonnak a szerepére is, ám végül Marcia Clark szerepét nyerte el, aki ügyészként szintén részese volt a sportoló ellen folytatott pernek.

(erare)
 

John Travoltának ez volt a második sorozata az 1975-ben sugárzott Welcome back, Kotter című széria után.

(erare)
 

A sorozat premierjének napja egy másik ünnep kapcsán is fontos: február másodikán vette feleségül O.J. Simpson kedvesét, Nicole Brown Simpsont.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.