51% 89 szavazat
Anyámon a tanárom

Anyámon a tanárom

Mr. Woodcock
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
19
Szereplők (19)
7
Képek (7)
3
Videók (3)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
fester  

FILMINFÓ

Az iskolai testnevelés órák kész kínszenvedést jelentenek a gömbölyded John Farley számára. Esélye sincs, hogy bevágódjon a tornatanárnál. Számára Mr. Woodcock a világ legelvetemültebb embere. Néhány esztendővel később John visszatér a szülővárosába. Hol van már a dagi srác, vékony, jóképű, sikeres ifjú lett belőle. Legnagyobb megdöbbenésére anyja új udvarlója nem más, mint az egykor oly gyűlölt tornatanár. John elhatározza, ha törik, ha szakad, véget vet a románcnak. Ehhez azonban Mr. Woodcocknak is van egy-két keresetlen szava.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.05.06.
 
2020.09.13 HanGa

legújabb vélemény

Nem is tudom ilyen nagy nevet nem olvassák el a forgatókönyvet mielőtt elvállalnak egy szerepet? Ha pedig elolvasták és úgy vállalták el akkor még nagyobb baj van.

0
 
2018.03.17 indingo

Az a baj, hogy nem lett valami vicces a film. Egy-két elmosolyodáson kívül nincs benne több. A történet is hagy némi kívánni valót maga után. Legalább az altesti poénokat mellőzték.

0
 
2018.08.17 Szilonka

A film nem volt vicces. Legalább is én nem tudtam nevetni. Az előzetese alapján sokkal jobbra számítottam.

0
 
2017.07.21 fester

Kövezzetek meg, de szerintem ez irtó kínos film volt. Nem is tudom, hogy mit gondoltak a készítők, vagy legalábbis, mi lehetett a véljük mindezzel, de nekem nagyon bőszítő ez a primitív humor.

0
 
2015.11.26 necum

Szerintem ez a film nagyon ott van. A lehető legjobb színészpárosítást rakták össze a filmben, akik lássuk be, eléggé meghatározó vígjátékot készítettek a kilencvenes években. Ettől függetlenül persze a fenti filmnek megvannak a gyengéi, sőt. Sokszor nagyon erőltetett a humora, de ennek ellenére még mindig élvezhető.

0

A film összbevétele 25 628 629 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Sem Seann William Scott, sem Billy Bob Thornton nem szereti ezt a filmet. Szerző: rbernadett

#2
 

Billy Bob Thornton eltörte a lábát annak a jelenetnek a forgatásán, amikor Seann William Scottal birkóznak. Szerző: rbernadett

#3