Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
Zenta   2017. 03. 01.

legújabb vélemény

Kedves és nagyon szórakoztató kis film, az angol humor kedvelőinek tetszeni fog, bár a történet sablonos, de a hangsúly a helyzetkomikumon van. Ez utóbbiból pedig nincs hiány köszönhetően a remek Nick Frostnak.

 
july   2015. 05. 10.

Idióta címe miatt majdnem kihagytam, de kár lett volna érte, mert rendkívül tetszett, igen szórakoztató film. Nem egy mély film, de a maga műfaján belül a legjobb fajtából való.


 
MattesBarca   2016. 06. 11.

Klasszikus történet újracsomagolva. Egy ifjú tehetségnek nem sikerül bizonyítania ifjúkorában, úgyhogy felnőttként újra szembenéz a megpróbáltatással. Ezt a sokszor felhasznált toposzt viszi vászonra James Griffiths, egészében nézve közepes minőségben. A film nézhető és szórakoztató, de semmilyen tekintetben nem kimagasló.

 
emiel   2015. 09. 30.

Én elégedett voltam mind a rendezéssel, mind a színészek teljesítményével. Tudtam izgulni Bruce-ért, aki egyébként roppantul dögös, amikor táncolni kezd. A mackós mozgás viszont elkerülhetetlenül komikussá teszi minden próbálkozását. Julia szerintem sokkal inkább az igyekezetet és a fiatalos gondolkodást tudja értékelni a férfiban. A film megnézése pozitív érzéseket keltett bennem, mindenkinek javaslom, aki könnyed szórakozásra vágyik.

 
justynaw   2015. 05. 09.

98 percet kell az embernek végigszenvednie, hogy két eredeti poént láthasson. A sztori sokszorosan elhasznált, a karakterek pedig kissé sablonosak. Komédiából és táncos filmből is láttam már sokkal jobbat. Egyetlen előnye, hogy a sok zene miatt viszonylag gyorsan eltelik a játékidő, hogy aztán gyorsan elfelejthesse az ember és megnézhessen egy jó mozit. Közepeshez is kevés, amit ez a film nyújtani tud.

Rashida Jones
Nick Frost
Chris O'Dowd
Nick Frost
Rashida Jones
Nick Frost
Rashida Jones
Rashida Jones
Nick Frost
Rashida Jones
Nick Frost
Olivia Colman
Nick Frost
Ian McShane
Kayvan Novak
Nick Frost
Nick Frost

A film összbevétele 5 678 942 dollár volt (imdb.com).

 

Simon Pegg és Nick Frost 7. közös filmje.

(dulkap)
 

A stáblista alatt látható újságcikkekben a film szereplőinek jövőjéről olvashatunk.

(ps)
 

A filmben több utalást tesznek A sebhelyesarcú (1983) című filmre.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.