36% 50 szavazat
Apokalipszis - Az ítélet napja

Apokalipszis - Az ítélet napja

Quantum Apocalypse
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy üstökös az addigi pályájáról letérve, váratlanul a Földünket veszi célba. A világ legjobb tudósai összegyűlnek, hogy kiderítsék mi az oka ennek, és hogy lehetne mindezt megállítani, mielőtt eljönne az ítélet napja. Hamar rájönnek, hogy a jelenség egy űrbéli anomália következménye, ami pusztulásra ítélheti bolygónkat. Ugyanis egy gravitációs vákuum közelít a Föld felé, mely mindent magába szippant, és így esélye sincs az emberiségnek. Vagyis csak egyetlen esélye van, egy autista kisfiú, aki véget vethet a szörnyű katasztrófának.

Rendező: Justin Jones
Forgatókönyvíró: Leigh Scott
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2010.09.15.
Stephanie Jacobsen
 
2024.03.24 Tomipapi

legújabb vélemény

Átlagos, de néhány esemény inkább idegesítő és valószerűtlen. Mi a francnak mennek ki a lerombolódott városba ketten a fiatal srác a barátnőjével? Borítékolható volt, hogy rossz vége lesz. Minek áll meg az autista a tesójával az úton, segíteni egy le... Több

0
 
2015.11.11 gihera81

Egy raklap szar, nem sírvaröhögősen, nem szórakoztatóan, hanem tényleg. Időnként pedig kapunk az arcunkba azért egy kis 100%-osan műanyag CGI-t, tudjátok, azt a fajtát, amelyiket bármelyik 13 éves geekpalánta hobbiból hétvégente összedob.

0
 
2017.06.22 FunBoi

Én azt hiszem, ezt a filmet meg lehet nézni úgy vasárnap hajnalban, amikor igazából műsoridőt szorítanak neki, illetve az ember sem tud igazán aludni. Máskülönben egy sima unaloműzésként nem igazán érdemes belevágni.

0
 
2015.05.11 coyote

Az első perctől kezdve untam, sajnos. Nekem legalábbis nagyon meg kellett vele küzdenem, és nem igazán érzem azt, hogy érdemes volt. Nagyon sablonos sztori, teljesen kiszámítható, ráadásul vizuálisan is nagyon kínosan néz ki.

0