Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56%

Beyond the Gates (2016)

Beyond the Gates
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Vélemények: Beyond the Gates (2016)

 
BoBamburg   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

Remek alapötlet, jó kis retró hangulat, igazából minden adott ahhoz, hogy egy jó, sőt, akár egy gyakran emlegetett film lehessen belőle. De mégsem lesz az, valami hiányzik belőle. Leginkább egy tökösebb rendező, és egy jobban átgondolt forgatókönyv. Ha ezek meglettek volna, lazán lehetne a kor horror Jumanji-ja.

 
Gwen   2016. 11. 02.

Nem lehet letagadni a nyolcvanas évek stílusához való visszatérést, és ez leginkább a másik felére igaz, ez rendben is lenne. DE! Ami az első negyven percet illeti, az valami borzalmasan katasztrofálisan unalmas .


 
Rajkó   2016. 10. 16.

Ha valami igazán rémisztőre vágytok, akkor csalódni fogtok, de én mindezek ellenére, szórakoztatónak tartottam. A szereplők nem ostoba lények, a nyolcvanas évek hangulata valóban mindenhol ott van, a zenében is, és...ennyi. Nem rossz, nem kell lehúzni...vagy ilyesmi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.