Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
41
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Deku   2017. 12. 27.

Egyszerűen nálam nem jött át a film mondanivalója amennyiben volt neki ilyen. Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos. Nekem úgy tűnt mintha össze vissza ugrálnánk és nem lehet eldönteni sokszor hogy most mi is van. Nem ajánlom.

 
kmona   2016. 12. 18.

Nézhetetlen a film, pedig én aztán nagyon szeretem a pörgős akciózást, és ebben nincs híján a film, viszont eszméletlenül ötlettelen a történet, a párbeszédekről már nem is beszélve. Szerintem átveri a nézőit egyszerűen.


 
Sziszi   2015. 02. 01.

Nagyjából tudtam mire számítsak, Dolph Lundgren neve fémjelez már valamit. Persze nem a minőségtelenséget, hanem inkább valami nagyon sablonos műfajt, amiből nem is akar kilépni. Ez a film pont attól jó, hogy nem akar több lenni, ami. Egy jól felépített, ámde sablonos akciófilm. Ezt becsülöm.

Dolph Lundgren
Gianni Capaldi
Vinnie Jones
Dolph Lundgren
Vinnie Jones
Vinnie Jones
Dolph Lundgren
Massi Furlan
Vinnie Jones
Dolph Lundgren
Billy Zane
Dolph Lundgren
 

Kezdő pornószínésznők alakítják a filmben szereplő escort lányokat.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.