Kutya és macska

Kutya és macska

Chien et Chat

Monica, a híres macska és internetes sztár, Diva gazdija. Jack pedig egy tolvaj, akinek legutóbbi rablását, egy hatalmas, felbecsülhetetlen értékű rubint véletlenül lenyelt egy Cichi nevű kóbor kutya.

A sors fintora, hogy Monica és Jack mindketten elszakadnak a háziállatuktól, és tehetetlenül… Több

Rendező: Reem Kherici
Forgatókönyvíró: Reem Kherici, Tristan Schulmann
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.02.22. | Max (2024.12.07.)
Forgalmazó: Prorom

2024.12.21 Svetlana

Szerintem aranyos, gyerekeknek való mese! Nincs ebben semmi rossz, kivéve, akiknek francia fóbiájuk van, mivel ez nem az az isteni hollywoodi produkció! Ha az lenne, mindjárt másképpen értékelnék egyesek!

2024.02.17 kounicakhaha

Alapjában véve még nem kellene, hogy bármi baj legyen ezzel a filmmel, de engem egyszerűen megőrjítettek ezek a szereplők. Nagyon idétlenre lett véve az egész.

2024.02.22 Kocczos

Nem is tudom, mi volt borzalmasabb ebben a filmben. Maga az elgondolása, a humora, a történet, a szereplők...vagy az animált kutya és macska. Messzire kerüljétek el!

A film 64 770 358 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 29 022 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A forgatás során Reem Kherici és csapata leforgatta azokat a jeleneteket, ahol a valódi és az animált karakterek keresztezték egymást. Hogy referenciapontokat biztosítsanak, az állatok „fénydublőreit” tervezték meg, amelyek életnagyságú plüssállatok voltak.Szerző: csd