Csernobil

Chernobyl

2024.02.24 Bogi

Durván jó sorozat. Csak ajánlani tudom.

2022.06.17 Tóth István

Láthatatlan halál

A sorozat után személyesen is voltam kint Pripjaty-ban és azt kell hogy irjam nagyon hitelesen mutatta be minden egyes részletét ennek a katasztrófának... Hihetetlen és nagyon látványosan mutatja be milyen is volt ez az egész. Alap filmnek kellene bemutatni hogy még1x ilyen soha ne történjen meg!

2022.07.09 bolykigyuri

Nekünk nagyon bejött a sorozat! Többször végignéztük!

2019.11.26 fjumer

Ez tényleg jól sikerült

Kissé nyomasztó, de a figyelmet folyamatosan fenntartó minisorozat. A szereplők (sőt szerintem a stáb is) kur... nagyon beleélhették magukat, mert ez le is jön rendesen. Nincs elhúzva, nincs túlragozva. Csak ajánlani tudom.

2024.07.19 Krisztián408998

Ez valami egészen zseniális. A szereplők, a hangulat, minden csillagos 5-ös.

2019.09.22 Cliff Booth

Tökéletes minisorozat. A darkos hangulat, a kemény részek, az erős dráma. Kiváló forgatókönyv, nekem ez 2019 legnagyobb meglepetése.

2022.07.19 [email protected]

Ezt mindenképpen nézd meg!

Egy korrekt dokumentum egy lebilincselő játékfilmben.

2024.11.16 Katalin396551

Tisztelet a Hősőknek, akik az életükkel fizettek érte

Én akkor 12 éves voltam, megbetegedtem, nem tudtuk mitől... Csak jóval később, és kevés információ jutott el hozzánk... elszomorító és dühítő az akkori vezetőség nemtörődömsége. A film jól tükrözi a bürokratikus, eltussolásokat. Respect azoknak a bátor embereknek, akik önszántukból vagy parancsra próbálták menteni a menthetetlent. Köszönet a filmkészítőinek, akik emléket állítottak az elhunytaknak, és próbálták valósághűen ábrázolni a történteket.

2019.10.27 Stanbacsi

Le a kalappal az HBO előtt. Nagyon erős és mély sorozat. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel ez a téma. Szerintem kellően hitelesen adja vissza a katasztrófa utáni történéseket. Egyetlen dolog, amit hiányoltam, hogy a szarkofág építése és a... Több

2019.08.04 vorosrobi

Nem okozott csalódást

Eléggé túldicsérte mindenki a környezetemben és a neten is. Féltem, hogy megnézem, és hangulatában vagy apró dolgokon fog elcsúszni, de nem. Egész hitelesnek tűnik, ez már egész jó önmagában. Jól fűzi a sztorit, és helye van minden résznek. Okosan van felépítve.

2024.08.29 Alex Alexix

Ne lakj atomeromű mellett!

Ha ezt nézed, megérted, hogy működik az atom!

2020.01.21 TeeRPaaK

Túlértékelt.

2024.02.24 jkdori87

Legjobb

A legjobb sorozatok egyike, amit láttam. Minden tökéletes benne. A cselekmény igaz történeten alapul, ami a legjobbat hozza ki a sorozatból. 5 csillag.

2025.06.09 Kukutyin

Nyomasztó

Egyszer elég volt végignézni. Eléggé lehoz az életről.