A sorozat után személyesen is voltam kint Pripjaty-ban és azt kell hogy irjam nagyon hitelesen mutatta be minden egyes részletét ennek a katasztrófának... Hihetetlen és nagyon látványosan mutatja be milyen is volt ez az egész. Alap filmnek kellene bemutatni hogy még1x ilyen soha ne történjen meg!
Kissé nyomasztó, de a figyelmet folyamatosan fenntartó minisorozat. A szereplők (sőt szerintem a stáb is) kur... nagyon beleélhették magukat, mert ez le is jön rendesen. Nincs elhúzva, nincs túlragozva. Csak ajánlani tudom.
Tökéletes minisorozat. A darkos hangulat, a kemény részek, az erős dráma. Kiváló forgatókönyv, nekem ez 2019 legnagyobb meglepetése.
Hasonló sorozatok
Én akkor 12 éves voltam, megbetegedtem, nem tudtuk mitől... Csak jóval később, és kevés információ jutott el hozzánk... elszomorító és dühítő az akkori vezetőség nemtörődömsége. A film jól tükrözi a bürokratikus, eltussolásokat. Respect azoknak a bátor embereknek, akik önszántukból vagy parancsra próbálták menteni a menthetetlent. Köszönet a filmkészítőinek, akik emléket állítottak az elhunytaknak, és próbálták valósághűen ábrázolni a történteket.
Le a kalappal az HBO előtt. Nagyon erős és mély sorozat. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel ez a téma. Szerintem kellően hitelesen adja vissza a katasztrófa utáni történéseket. Egyetlen dolog, amit hiányoltam, hogy a szarkofág építése és a... Több
Eléggé túldicsérte mindenki a környezetemben és a neten is. Féltem, hogy megnézem, és hangulatában vagy apró dolgokon fog elcsúszni, de nem. Egész hitelesnek tűnik, ez már egész jó önmagában. Jól fűzi a sztorit, és helye van minden résznek. Okosan van felépítve.
A legjobb sorozatok egyike, amit láttam. Minden tökéletes benne. A cselekmény igaz történeten alapul, ami a legjobbat hozza ki a sorozatból. 5 csillag.