Csernobil

Chernobyl

2020.07.05 filmkiritk

Imádtam!

Igazi remekmű! Tökéletes visszaadta az akkori korszakot, stílust. Részletesen mindent megmutatott, amire egy más országban élő, és aki nem tud oda utazni turistáskodni, kíváncsi. Tökéletes példa arra, hogy a nagyhatalom is bebukhat valahol.

2019.06.09 blahblah98

Ennyire profin nagyon nehéz bemutatni egy ilyen történelmi eseményt, de ennek a sorozatnak sikerült. Nem volt benne semmilyen töltelék rész, rendkívül pörgős volt.

2024.06.03 D Kovács Zoltán

Szerintem ez egy igen jó sorozat volt. Nem volt elvesztegetett idő megnézni.

2019.05.09 Mozigépész

Felejthetetlen

Eleve maga az eredeti történet, kisgyerek voltam, mikor történt. Nem laktunk közel az akkori Szovjetunióhoz (ma ugye Ukrajna), de abban az évben nem volt szabad semmit a szabad ég alatt nevelt termések közül enni mosatlanul. Elég nagy pánikra emléksz... Több

2019.11.29 Kovacs Zsoka

Megdöbbentő

Megdöbbentő, ezt a jelzőt nemcsak a mai generáció használja, hanem azok is, akik valamiképp átélték ezt a katasztrófát. Én az utóbbi csoporthoz tartozom, és most döbbentem rá, mi is történt valójában. Akkor veszítettem el a kisbabámat, és a kórházban... Több

2019.07.14 András Erzsebet

Emlékszem!

Nagyon jó film, amely érthetően bemutatja a hétköznapi embereknek, hogy ott akkor mi történt.

2019.08.11 Keve Stromájer

2019 egyik legjobb minisorozata. A kidolgozás jó, és a színészek kiválóan játszanak. Viszont aki látta A legsötétebb órát, annak ez a film nem mond sok mindent.

2024.04.09 pantlac

Ma is aktuális

Ha a film csak 10% igazságot tartalmaz, akkor is borzasztó! A mai háborús helyzetben pedig még borzasztóbb!

2023.11.07 Krisztina Szabó

Lebilincselő, hiteles, megrázó.

2019.05.21 MToma

Nagyszerűen beleláthatunk abba, hogy egyes személyek mikor és milyen döntéseket hoznak, és ez milyen kihatással lehet a jövőben is. Az első rész alapján éreztem, hogy egy nagyszerű sorozat lesz. A folyamatosan feszült és nyomott hangulatot minden egyes percben megtapasztalja az ember miközben nézi a sorozatot.

2020.01.01 Marcell.

Egyszerűen a legjobb sorozat, valaha.