56% 19 szavazat
Galicia bandái

Galicia bandái

Clanes
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
22
Szereplők (22)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
15
Cikkek (15)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy új ügyvéd érkezik Cambados kisvárosába, hogy letelepedjen. A neve Ana, és jelenléte senki számára sem marad észrevétlen – beleértve Danielt, egy nagy drogkereskedő fiát.

(szarka84)

Forgatókönyvíró: Jorge Guerricaechevarría
Ország: Spanyolország
Premier: 2024.06.21. | Netflix (2024.06.21.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 8 epizód

Hol nézheted

Clara Lago
Tamar Novas
Tamar Novas
Clara Lago
Tamar Novas
 
2024.06.22 szemtelen

legújabb vélemény

Bosszú és szerelem

Igaz történeten alapuló sorozat – egy „thriller, krimi, dráma hibrid” kábítószer-kereskedőkről és csempészekről. A „bársonyos rák” hadművelet Galícia történetének az első jelentős rajtaütése volt, 54 letartóztatott ember és 49 esetben sikerült vádat is emelni ellenük. A film is fordulatos, de nem szegez a fotelba, sőt olykor fülledt unalomba fullad. A krimi-akcióktól sokkal több izgalmas történést, feszültséget vártam. Aztán a két főhős, Ana és Daniel kémiája is olyan szenvedélymentes, hogy már irritáló. A történet végül kerek és lezárt, de akár utat is nyithat egy 2. évadnak. Az, hogy lesz-e folytatás, nem igazán fontos kérdés jelenleg. Krimi alapú akciósorozatot kedvelőknek ajánlom. A hét epizód szórakoztató és élvezetes, ebben a meleg nyári időben jólesik a könnyedsége, a középfinom feldolgozása, és a meglehetősen laza történetmesélés.

0
 
2024.06.21 Robert

Egy teljesen sablonkrimi, semmi újdonság vagy érdekesség nem volt benne. A misztikum és feszültség sem volt elegendő vagy jól kezelve. Azért meg lehet nézni, csak ne várjatok túl sokat.

0