61% 24 szavazat
Kaleidoszkóp

Kaleidoszkóp

Kaleidoscope
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Szülei halála után után Hilary-t és két testvérét elszakítják egymástól, ezért a lányok harminc évig nem találkoznak. A két kisebb lány szerető és gondoskodó családhoz kerül, de Hilary-t egy kegyetlen nevelőcsaládhoz veti a sors. A kislány vasakaratával eltűri a megaláztatásokat, és múltja erőszakos elfeledésével valóra váltja álmát. Egy napon a család egy régi barátja a halálos ágyán felbérel egy magánnyomozót, hogy kutassa fel a három lányt, és tegye lehetővé, hogy találkozzanak egymással. Hilary vonakodik szembenézni a múlt fájdalmas emlékeivel...

Rendező: Jud Taylor
Író: Danielle Steel
Forgatókönyvíró: Karol Ann Hoeffner
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1990.10.15.
Patricia Kalember
Perry King
Jaclyn Smith
Claudia Christian
Patricia Kalember
Claudia Christian
 
2019.02.28 Durran

legújabb vélemény

Sose értettem a Daniel Steel regények és a belőlük készült filmek sikerét, teli vannak egyforma karakterekkel. Ez a film se tagadhatná le a szerzőjét, stílusában teljesen tipikus. Jó, hát egyszer végül is meg lehet nézni, ha épp nincs jobb, de ilyen azért szerencsére ritkán fordul elő.

0
 
2017.07.12 Durran

Imádom az írónő történeteit, az összes regényét olvastam, és a filmjeit is igyekszem megnézni. Ez a film is magával ragadott, nagyon együtt tudtam érezni a lányokkal, még meg is könnyeztem a történetüket.

0