Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

Fekete gyémántok (1976)

Fekete gyémántok
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Nemecsek   2017. 10. 11.

legújabb vélemény

Jókai sosem volt igazán a kedvencem, de ez a filmváltozat szerintem egyszerűen jobb, mint maga a regény. Igazán fordulatos, persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy lépten nyomon akciózás történik a filmben. Egy igencsak kimért cselekmény egy kissé m... több»

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

Szép film arról, hogy a tudós is lehet szenvedélyes és a társaságban is magabiztos, a gazdag férfiak által patronált gyönyörű nő is lehet tisztességes és a katasztrófák után is van újrakezdés.


 
luba323   2016. 09. 11.

Szerintem egyszerűen egy mestermű, nem is tudom, mikor olvastam a regényt, vagy hányszor is láttam ezt a filmet, de engem személy szerint mindig le tud kötni. Ez egy olyan film, ami minden generációnak tud valamit mondani, főleg talán morális szinten.

Huszti Péter
Huszti Péter
Koncz Gábor
 

Szerepelt még Somogyvári Rudolf, Tolnay Klári, Páger Antal, Sunyovszky Szilvia, Koncz Gábor, Márkus László, Szabó Sándor.

(seamandarin)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.