Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
95
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
erare   2015. 02. 20.

Még szinte gyerek voltam, amikor először láttam; akkor arra gondoltam, hogy ez egy brutálisan nyers film és hogy soha többé nem nézem meg. Felnőve persze átértékeltem ezen álláspontomat. A magyar filmtörténet egyik legmegrázóbb, legmarkánsabb, legszebb szerelmi eposza. Afféle magyar ízű Rómeó és Júlia.

 
Deku   2017. 07. 18.

A legjobb magyar filmek között ez is szerepel, hisz Törőcsik Mari talán az egyik legjobb magyar színésznő. Sajnos manapság nem tudnak ilyen ehhez hasonló minőségű magyar filmeket gyártani.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

Borzasztóan bájos egy film. A magyar film ez a film. Törőcsik Mari elragadó és naiv, újra szerelmes lettem, amikor megnéztem ezt a filmet. A táncos jelenet és a körhinta extázisa összemosva pedig nagyon szemléletes és látványos ötlet volt a rendezőtől.

 
musseln9   2015. 02. 16.

Örök klasszikus, a magyar filmek meghatározó darabja, ami még Amerikába is eljutott. Romantika, happy end.

 
Krekk   2015. 03. 13.

Tizenévesként néztük meg iskolában a filmet, de azóta is nagyon megmaradtak a képek a fejemben. Nagyon aranyos a történet, jó színészek, érdekes korrajz.... Egyszerűen szép az egész, muszáj megnézni.

Törőcsik Mari
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
Törőcsik Mari
Soós Imre
Soós Imre
Törőcsik Mari
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
 
Nem könnyű szórakozásra vállalkozik az, aki rászánja a játékidőt erre az alkotásra, viszont maradandó filmélményben lesz része, az biztos! több»
 
Hegyi Barnabás operatőr premier és szuperplánjai, a karakterek időtlensége és a kiváló színészi munka mind közrejátszott a Körhinta hatalmas sikerében, de mindezt összefűzni csak Fábri Zoltán volt képes. több»
 

Töröcsik Mari első filmje volt Soós Imrével.

(Yosihiro )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.