Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
95

Körhinta

(Körhinta)
 
erare  2015. 02. 20.

Még szinte gyerek voltam, amikor először láttam; akkor arra gondoltam, hogy ez egy brutálisan nyers film és hogy soha többé nem nézem meg. Felnőve persze átértékeltem ezen álláspontomat. A magyar filmtörténet egyik legmegrázóbb, legmarkánsabb, legszebb szerelmi eposza. Afféle magyar ízű Rómeó és Júlia.

 
Deku  2017. 07. 18.

A legjobb magyar filmek között ez is szerepel, hisz Törőcsik Mari talán az egyik legjobb magyar színésznő. Sajnos manapság nem tudnak ilyen ehhez hasonló minőségű magyar filmeket gyártani.

 
Krekk  2015. 03. 13.

Tizenévesként néztük meg iskolában a filmet, de azóta is nagyon megmaradtak a képek a fejemben. Nagyon aranyos a történet, jó színészek, érdekes korrajz.... Egyszerűen szép az egész, muszáj megnézni.

 
musseln9  2015. 02. 16.

Örök klasszikus, a magyar filmek meghatározó darabja, ami még Amerikába is eljutott. Romantika, happy end.

Törőcsik Mari
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
Törőcsik Mari
Soós Imre
Soós Imre
Törőcsik Mari
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
Törőcsik Mari
Kiss Manyi
Smoking Barrels: Körhinta
Nem könnyű szórakozásra vállalkozik az, aki rászánja a játékidőt erre az alkotásra, viszont maradandó filmélményben lesz része, az biztos!
Supernaturalmovies: Körhinta
Hegyi Barnabás operatőr premier és szuperplánjai, a karakterek időtlensége és a kiváló színészi munka mind közrejátszott a Körhinta hatalmas sikerében, de mindezt összefűzni csak Fábri Zoltán volt képes.
 

Töröcsik Mari első filmje volt Soós Imrével.

(Yosihiro)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.