Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
43
Képek
Videók
Egy tiszta nő
 
Berto49   2018. 03. 24.

Thomas Hardy (nem olvastam tőle semmit) és Polanski miatt néztem meg. Igazából nem az én kedvelt műfajom, valahogy közömbösen fogadtam, nem értem a sok lelkendezőt, de egyszer (és soha többé!) meg lehet nézni. Egy őrült romantikus szerelem tragédiával végződik. Arra jó, hogy az ember elgondolkozzék; hogy változnak az idők és az erkölcsök. Igazán nem érintett meg se a történet, se pedig a film. Polanski keze nyomát sehol sem fedeztem fel. Az értékelésem három és négy csillag között ingadozik, de mivel nem bal lábbal keltem fel, megadom a négyet. Egyedül arra volt jó a film, hogy Klaus Kinski lányáról többet tudjak meg, enyhén fogalmazva is meglehetősen viharos élete volt.

 
irongozu   2016. 04. 29.

Aki kedveli a kosztümös romantikus filmeket, mindenképp nézze meg. Kinskinek hihetetlenül jól áll ez a szerep. Az egyetlen hátránya a filmnek, hogy kicsit hosszúra sikerült.

Nastassja Kinski
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski
 

Thomas Hardy (1840-1928) Tess of the d'Urbervilles, (1891) című regénye alapján. Magyarra Szabó Lőrinc fordította le.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.