Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
43
Képek
1
Videók
Egy tiszta nő
 
Berto49   2018. 03. 24.

Thomas Hardy (nem olvastam tőle semmit) és Polanski miatt néztem meg. Igazából nem az én kedvelt műfajom, valahogy közömbösen fogadtam, nem értem a sok lelkendezőt, de egyszer (és soha többé!) meg lehet nézni. Egy őrült romantikus szerelem tragédiával végződik. Arra jó, hogy az ember elgondolkozzék; hogy változnak az idők és az erkölcsök. Igazán nem érintett meg se a történet, se pedig a film. Polanski keze nyomát sehol sem fedeztem fel. Az értékelésem három és négy csillag között ingadozik, de mivel nem bal lábbal keltem fel, megadom a négyet. Egyedül arra volt jó a film, hogy Klaus Kinski lányáról többet tudjak meg, enyhén fogalmazva is meglehetősen viharos élete volt.

 
irongozu   2016. 04. 29.

Aki kedveli a kosztümös romantikus filmeket, mindenképp nézze meg. Kinskinek hihetetlenül jól áll ez a szerep. Az egyetlen hátránya a filmnek, hogy kicsit hosszúra sikerült.

Nastassja Kinski
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski

A film összbevétele 20 093 330 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Hardy (1840-1928) Tess of the d'Urbervilles, (1891) című regénye alapján. Magyarra Szabó Lőrinc fordította le.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.