Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 24.

Engem már itt megfogott Peter Capaldi szereplése, nagyon eredeti kosztümös film ez. A legtöbb elem amit használtak benne szinte kiváló szintet ütött meg és nem éreztem egy percig se az unalom szikráját sem.

 
Milanman   2015. 05. 04.

A kosztümös filmek egyik királynője, csábításról, átverésről, az ember legbelsőbb ösztöneinek felszínre töréséről mesélő filmtörténeti gyöngyszem. Hibátlan színészek, metszően pontos rendezés.


 
doroffee   2016. 02. 12.

Egy igazi "romlott" kosztümös film, ahol megtudjuk, mi minden történik vagy történt a vicomte-ok és bárónők világában, ha unatkoznak. Nagyon izgalmas, érdekes film volt csábításról, hazugságról, ególegyezgetésről, ártatlanok ilyen vagy olyan megrontásáról, és minden egyébről.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Az egyik legjobb kosztümös film, nagyon kedvelem a műfajt, mert egy érdekes kort mutat be, egy érdekes társadalmi és erkölcsi életet ami mai szemmel furcsa és különleges.

 
Szikra   2018. 03. 13.

Amikor először láttam ezt a filmet teljesen lenyűgözött! John Malkovich alakítása annyira tetszett,hogy azóta a kedvenc színészeim között van. Aki egy kis romantikus "hajlammal" is rendelkezik,annak a kötelezők egyike ez a film!

A film összbevétele 34 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

Mildred Natwick utolsó filmje.

(rbernadett)
 

Sarah Jessica Parkernek felajánlották Cécile szerepét, de visszautasította azt.

(rbernadett)
 

A fiatal Drew Barrymoret kipróbálták és nagyon közel járt hozzá, hogy megkapja Cécile szerepét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.