83% 45 szavazat
Az elefánt és a pillangó

Az elefánt és a pillangó

Drôle de père
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
21
Szereplők (21)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Antoine nemrég tért vissza szülővárosába, ahol újra találkozik egykori szerelmével és kislányukkal, Elzával, akit soha nem látott még. A dolgok váratalan és tragikus fordulatot vesznek, így a férfinak egyedül kell gondoskodnia… Több

Lina Doillon
 
2023.06.19 Dorkateo

legújabb vélemény

Nekem nem adott túl sokat a film. Szinte dokumentumfilm-szerű formában narrálta el egy apa találkozását a lányával. A kislány tényleg nagyszerűen játszott, de ez a lecsupaszított történet számomra nem volt olyan erős hatású, hogy háromnál több csillagot adjak.

0
 
2023.06.18 Filmbarát73

Elfogult vagyok, amikor egy produkcióban egy kislányé a főszerep, talán azért is ,mert apaként nagy rajongója vagyok a lányomnak. :))) Elsa szerepére tökéletes választás volt a pici lány, nem beszélve az édes csilingelő hangjáról, amit a szinkronba Bak Julianna nyújtott. :)

0
 
2020.12.21 Kiss

Aranyos történet egy férfiról, aki felfedezi a váratlan örömöt, hogy milyen is apának lenni. A szereposztás nagyon jó, különösen a kislány. A forgatási helyszínek nagyszerűek, különösen a tengerparti jelenetek.

0
 
2022.06.21 Alphik

Gyönyörűprodukció. Erős főszereplők, elképesztő kémiával, amely a történet előrehaladtával az összes többi karaktert is bevonzza. Az utolsó jelenetekben az érzelmek különösen erőteljesek.

0

A film összbevétele 11 527 dollár volt (imdb.com).

#1