Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

A nővérem húga (2009)

My Sister's Keeper
Filmadatlap
 
21
Szereplők
13
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

Nagyon jól eltalált dráma. Nem túl nyálas és érzelgős (eléggé az, de nem túlzottan), a gyerekek bölcsessége pedig megható, de a szülői oldalról is jól bemutatja, hogy milyen kétségek merülnek fel a szülőkben, és milyen nehéz, ha netán a saját gyerekeik között kell "választani".

 
kevelin   2017. 10. 13.

Nagyon jó film. Nem várt alakítás Cameron Diaz-tól.Szívszaggató de egyben nagyon jól összerakott film. Rengeteg mondanivalója van szeretetről, családról, egyszerűen az életről. Bátran ajánlom minden drámakedvelőnek


 
Loborg   2015. 09. 29.

Nagyon megható és kedves , egyben kegyetlen film , mind a beteg gyermek szemszögéből , mind a kisebbik gyermeket figyelve . Érdekes kérdés , mi mindenre képes egy anya , akinek azzal kell megbirkóznia , hogy elveszítheti a gyermekét.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Ezt a filmet nekem nagyon nehéz volt feldolgozni. Nagy hatással van az emberre. Szívfacsaró, szomorú de mégis romantikus néhol vicces. A srác akivel szerelmesek lesznek nagyon jól kezeli a szituációt.Igazi példa ez a film az egész világnak.Azt hiszem ezt látnia kellene mindenkinek, aki már érti az ilyen dolgokat.

 
Enccso   2015. 05. 04.

Nagyon kedves, és megható film, tetszett, ahogy ebbe a keserű témába bele tudták vinni a humort is, különben annyira nyomasztó lett volna, hogy biztos nem tudom végignézni, mint a hasonló témájú filmeket. Különös élmény volt.

 

95,7 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10 )
 

30 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10 )
 

Sofia Vassilieva leborotválta a haját és a szemöldökét, hogy megfelelően ábrázolja Kate Fitzgerald karakterét. Úgy nyilatkozott ez a legkevesebb, amit tehet, hogy megértse Kate fájdalmát.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.