N/A
Egy éj Velencében

Egy éj Velencében

Egy éj Velencében
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
11
Szereplők (11)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ellen Harriman, az unatkozó milliomoslány vőlegényét cserbenhagyva követi Velencébe Antonio Grivelli grófot. Az eladósodott fiatalembernek, akinek palotájában mindennapos vendég a végrehajtó, levél útján ajánlanak feleségül egy amerikai milliomoslányt, de eltépi az írást. Ellennek kezébe kerül a levél egyik fele, azt hiszi, hogy róla van szó, s a gróf csak érdekből udvarol neki. Közben megérkezik Ellen apja, James Harrimann. Lányának és leendő vejének megvásárolja a Grivelli palotát. A grófnak mégsem kell kiköltöznie, mert ő veszi nőül Ellent, aki kiengesztelődik, amikor a levél másik feléből megtudja, hogy nem őt ajánlották feleségnek. Az elhagyott vőlegény Ellen komornájával vigasztalódik.

Rendező: Cziffra Géza
Ország: Magyarország
Premier: 1933.11.30.
 
2019.10.06 DóRi

legújabb vélemény

Szerintem egy igencsak figyelemreméltó és nagyonis modern hangulatú filmről van szó. A csodálatos hangulat persze garantált, a korabeli atmoszféra minden percben ott figyel, csodás színészi alakításokkal körítve.

0
 
2016.05.09 tomvétsz

Szerintem a táncos jelenetet leszámítva, nem egy nagy ügy. Az az egy igazán tetszett, a többire azt mondanám, hogy átlagos a kor ízléséhez viszonyítva.

0