60% 42 szavazat
Emma és Eddie: A képen kívül

Emma és Eddie: A képen kívül

Emma és Eddie: A képen kívül
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Érdekel, hogy mi történik valójában az olyan platformok, mint az OnlyFans és a webkamerás oldalak kulisszái mögött? Kik állnak e csatornák mögött, mi motiválja őket, és mit áldoznak fel az online jelenlétük fenntartásáért, ahol a sikert pénzzel, hírnévvel és a közönség bevonásával mérik?… Több


Rendező: Hörcher Gábor
Forgatókönyvíró: Hörcher Gábor
Premier (HU): 2024.04.25. | Max (2024.05.21.)
Forgalmazó: Vertigo

Hol nézheted

Eddie Lovett
Emma Lovett
Emma Lovett
Eddie Lovett
 
2024.05.22 Kittikornis Nézhetetlen

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ilyen az, amikor egy egoista, narcisztikus, bántalmazó férfi és egy beteges, hazudozó, pszichopata „királylány” házasságot köt. Nem mellesleg 1 olyan „szakmát” együtt gyakorolván, ami házasságuk sírjának megásásához vezetett... Gondolataim cikáznak..... Több

0
 
2024.05.08 kabel

Munkamorál

Az Emma és Eddie egy nagyon érdekes, többnyire dokumentarista film egy nem konvencionális párkapcsolatról. Bár eleinte azt hinnénk, a szexmunka mindennapi életre való hatását láttatja a film, igazából inkább egy lélektani dráma két taszító személyiséggel. Aki OnlyFans vagy valami hasonló filmre vágyik, az csalódni fog, csak nagyon minimálisan tér ki erre az iparra a film. A jelenetek kemények és valóságszagúak. Folyamatosan kényelmetlenül éreztem magam, és a pár jelenlétéhez mindig valamilyen feszültség társult. Ez egy kerek történt, a konfliktusok kifutnak valahová, de a naturalista felvételtechnika miatt bármi, bárhogy alakulhat, így sosem biztos mennyire komoly az, amit látunk. Itt bejön az ilyen fajta filmekkel járó probléma. Ez a sztori szinte teljes egészében a vágóasztalon készül. A film megpróbál pártatlan maradni, a két szereplő szemszögét autentikusan bemutatni, de folyamatosan az volt az érzésem, hogy manipulálva vagyok. Hisz ezek a webcamosok félig színészek, ráadásul az egyik legérzelmesebb tevékenységet adják el, mégis mi akadályozza meg őket abban, hogy nekem is csak egy sztorit meséljenek? Nem tudom, mit láttam, mi az igazság, vagy mennyi a valóság ebből. Csak rosszul érzem magam, mint aki olyat látott, amit nagyon nem szabadott volna.

0
 
2024.04.25 cvölf

Megmondom őszintén, nekem ez egy eléggé gyomorforgató téma volt. Ilyen mély és metsző bepillantást kapni ebbe a világba, valami egészen hihetetlen érzés.

0
 
2024.04.26 boda34

Igazán felkavaró ez a film, nehéz lenne mást mondani róla. Bár nem ismertem a párost, ezek után egész biztosan nem is szeretném.

0
 

Az Emma és Eddie: A képen kívült 7 éven át forgatták, és közel 2500 órányi anyag készült el.Szerző: csd

#1
 

A film elnyerte a legjobb elsőfilmes díjat az amszterdami IDFA-n.Szerző: csd

#2
 

A filmet beválogatták a Driftert Európai Filmdíjra.Szerző: csd

#3
 

Az Emma és Eddie: A képen kívül Hörcher Gábor első egész estés filmje.Szerző: csd

#4