Ilyen az, amikor egy egoista, narcisztikus, bántalmazó férfi és egy beteges, hazudozó, pszichopata „királylány” házasságot köt.
Nem mellesleg 1 olyan „szakmát” együtt gyakorolván, ami házasságuk sírjának megásásához vezetett...
Gondolataim cikáznak... snitt itt, snitt ott, mint maga eme teljesen amatőr filmben, ahol folyamat vágások vannak, mert minden 1-es kis jelentről tudna az ember véleményt alkotni.
Ez inkább volt 1 amatőr dráma dokufilm, mintsem magát a témát kibontandó story...
Arizonából magyarba jönni mi a francnak (max. nemi betegségért), hiszen az évek alatt itt eltöltött idő sem hozta meg ennek a 2 szerencsétlennek azt a követőtábort (50K 7 év alatt), amit kigondoltak maguknak (szerintem).
Annyira amatőrök, nemtörődöm párocska, hogy mindenféle vizsgálat, papírok nélkül összefekszenek jöttmentekkel, utána meg pislognak, mint hal a szatyorban a dokinál??!!!
A csajtól kimondottan féltem... amikor maga elé meredten nézett néha, kajak azt az érzést keltette bennem, hogy most áll fel, és 1 kést belevág az operatőrbe vagy bárkibe... az arca, az egész lénye, szeme, mintha nem ezen a bolygón lenne.
Bár a rücskös/kráter képű, fogaskérdés férjébe párszor tuti belevágtam volna bármit is, ami a kezem ügyébe kerülne... a stílusa végett.
Zsák a foltját... dióhéjban.
Nem is értem, mit gondoltak, hogy majd itt megváltják a világot, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak 1 ilyen szakmát közösen űzve???
Röhög a vakbelem...
Ilyen az, amikor egy egoista, narcisztikus, bántalmazó férfi és egy beteges, hazudozó, pszichopata „királylány” házasságot köt. Nem mellesleg 1 olyan „szakmát” együtt gyakorolván, ami házasságuk sírjának megásásához vezetett... Gondolataim cikáznak... snitt itt, snitt ott, mint maga eme teljesen amatőr filmben, ahol folyamat vágások vannak, mert minden 1-es kis jelentről tudna az ember véleményt alkotni. Ez inkább volt 1 amatőr dráma dokufilm, mintsem magát a témát kibontandó story... Arizonából magyarba jönni mi a francnak (max. nemi betegségért), hiszen az évek alatt itt eltöltött idő sem hozta meg ennek a 2 szerencsétlennek azt a követőtábort (50K 7 év alatt), amit kigondoltak maguknak (szerintem). Annyira amatőrök, nemtörődöm párocska, hogy mindenféle vizsgálat, papírok nélkül összefekszenek jöttmentekkel, utána meg pislognak, mint hal a szatyorban a dokinál??!!! A csajtól kimondottan féltem... amikor maga elé meredten nézett néha, kajak azt az érzést keltette bennem, hogy most áll fel, és 1 kést belevág az operatőrbe vagy bárkibe... az arca, az egész lénye, szeme, mintha nem ezen a bolygón lenne. Bár a rücskös/kráter képű, fogaskérdés férjébe párszor tuti belevágtam volna bármit is, ami a kezem ügyébe kerülne... a stílusa végett. Zsák a foltját... dióhéjban. Nem is értem, mit gondoltak, hogy majd itt megváltják a világot, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak 1 ilyen szakmát közösen űzve??? Röhög a vakbelem...