Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2019. 01. 26.
Néhány bunyót leszámítva gyenge verekedős film

Nem túl hitelesek a színészek, egyszer persze elviselhető, épp hogy eléri az átlag szintet, nagyon gyengék a fegyverhangok, és a bunyók is hagynak maguk után némi kivetnivalót a realitás talaján. Ez nem sikerül olyan jóra. pl. Operation Red Sea

 
tilino   2017. 02. 19.

Kíváncsiságból néztem meg a filmet. Egynek elment, de messze áll a tökéletes akciófilmtől. Történelmilg hiányos tudásra épül, igen sekélyes film, ami néhány jelenetében érdekfeszítő, de összességében gyenge.


 
Stiff   2015. 11. 16.

Rettenetesen unalmas film, annyira tele van zsúfolva klisékkel, hogy az valami elképesztő. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de engem egyáltalán nem tudott lekötni. Teljesen kiszámítható volt az egész, ráadásul szerintem az akció jelenetek sem voltak valami jól megkoreografálva.

 
Varga_Júlia   2019. 02. 07.

Ez a film annyira rossz, hogy az már művészet - ennyire következetlen sztorit összerakni csak akkor lehet, ha az ember direkt akarja.

 
Chatman   2014. 10. 21.

Egészen korrektnek mondanám, nem az a fajta film, amit többször megnézne az ember, de összességében azt az egy alkalmat se bánja meg legalább. Egész jó hangulata van, és kellőképpen izgalmas is.

Jimmy Navarro
Neal McDonough
 
"Gyakorlatilag a film összes ötletét előre borítékoltuk, eggyel többet is, de ezt az unásig ismert ziccert már az alkotók nem lépték meg. Még a kisebb logikátlanságokat is folyamatában analizáltunk, hogy végül elégedetten dőljünk hátra: ezt is láttuk... ezt sem fogjuk többet látni." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.