Faltól falig

Faltól falig

84 Jegopmiteo

Érdekességek

Woo-seong egy férfi, aki végre elég pénzt gyűjtött össze egy lakás vásárlásához. Csakhogy a pénzügyi csőd és a szomszédos emeletekről hallatszó rejtélyes zajok miatt rémálommá válik az… Több

Rendező: Sharon S. Park
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2025.07.17. | Netflix (2025.07.18.)

2025.07.22 rkallai318

2 csillagot adnék rá, de mivel épp fúrtak/véstek a felettem lévő lakásban, így átszelleműlve adok 3 - at! :D Nem lett volna ez olyan rossz, hosszú volt nagyon elnyújtott.. pedig a sztoriban lett volna lehetőség.

2025.07.20 Majorkas

84 négyzetméter

A cselekmény eleje a szöuli lakhatási válságra fókuszál, ami helyénvaló téma lenne, azonban később irányt vált. Izgalmas egy bizonyos pontig, de annyi felesleges feszültséget generál benne a karakter, hogy már bosszantó. A másik fele is jó lehetne, ami az ingatlanmaffia egyik új keletű tevékenységére utal, egy nagyon egyedi módszerre, aminek realitása is lehet. Sajnos túl sok lett a végére a véres agymenés, és az utolsó fél órában már tűkön ülve vártam, hogy véget érjen. Joggal számíthattunk horrorra, de sajnos ebből más lett, mint aminek akar látszani, és annak nagyon sok volt a közel két órányi játékidő. 5/10

2025.07.20 Hedy0809

...

Erőltetett, színházi túljátszásban fürdő, értelmetlen és hihetetlenül idegesítő "alkotás". Az alaptörténet lehet, hogy nem lenne rossz, de a film minősége annyira gyenge, hogy nem érdekel a végkifejlet, csak próbálsz túljutni a tripen. Rossz.

2025.07.19 SzupiMester Nézhetetlen

Majdnem 2 órás ötlettelen alkotás, csak azoknak ajánlom, akik szeretik a "zsé" kategóriás filmeket.