Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
KingPin   2016. 04. 14.

legújabb vélemény

Hát én erre a sorozatra csak másolatként tudok nézni, és mint ilyen, annyival kevesebb értékkel is bír a szememben. Nincsen vele óriási baj, de ha már láttam egyszer az iszonyat erős színvonalú eredetit, akkor azok után egy kópia, ami nem tudja túlszárnyalni, engem nem elégít ki.Gyenge négyes.

 
Toncsi   2016. 02. 01.

Remek sorozat lett a Gracepoint, tényleg le a kalappal. A színészek és a sztori is kiváló, a zene és a képi megoldások pedig olyan erős atmoszférát teremtenek, amilyet elég ritkán látni. Persze senki nem számítson nagy akciókra, meg NCIS-szerű nyomozásra, ez nem az a sorozat, hanem sokkal jobb azoknál.


 
Holló   2015. 07. 11.

Láttam a Broadchuch-öt is, és bár én is olvastam, hogy a legtöbben az eredeti ajánlják, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az lenne a jobb választás. Nehéz itt dönteni, mert mind a két széria magán hordozza ugyanazokat a pozitív jegyeket. A színészek sem nyomnak sokat a latba. Mármint erősen látszanak, de hát az eredetiben is Tennant szerepelt, az meg senki ne mondja nekem, hogy Virginia Kull nem épp olyan jó színésznő, mint Jodie Whittaker. Csak azt tudom mondani, hogy mind a kettővel érdemes egy próbát tenni, az egyik 8, a másik 10 részes, olyan sokat nem vesz el, viszont annál többet ad. Nálam ez egy ötös.

 

A sorozat egy brit széria, Broadchurch amerikai remake-je.

(hp)
 

Bár a Fox teljesen új színészstábot szeretett volna, megengedték David Tennantnek, hogy ő is jelentkezzen a meghallgatásra. A színész játszotta a Gracepoint alapjául szolgáló széria főszerepét is. Tennant lenyűgözte az alkotókat, így az amerikai remake-ben is ő játszhatta el Carver szerepét.

(hp)
 

Míg az eredeti brit széria 8 részes volt, a Gracepoint 10 epizódból áll. Eredetileg a Broadchurch is tíz részes lett volna, de a brit gyártó csak nyolc epizódra között szerződést, így az alkotók kénytelenek voltak lerövidíteni a szériát. A Gracepoint készítői választhattak, és végül úgy döntöttek, hogy az epizódszám tekintetében az eredeti terveket követik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.