Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
42
Szereplők
14
Vélemények
111
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

legújabb vélemény

David Tennant miatt próbáltam be ezt a sorozatot de már rögtön a pilot résznél elvérzett. Nem tudom miért de engem ez a nyomozós dolog nem fogott meg. Kihagytam inkább.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Imádtam, persze nem meglepő, az ilyen típusú film a gyengém. Lassan építkező történet, érdekes karakterek, erős jellemrajzok. Újranézős lesz majd :)


 
hell.l   2016. 06. 15.

Ez egy nagyon jó krimi-dráma sorozat félig feszültséggel. Jó ez az időhúzás benne, hogy mindig újabb gyanúsítottak jönnek be a képbe. Várom a folytatást.

 
jake_green   2017. 05. 13.

Ez az a sorozat, ami nagyon lomha, tipikus brit, humor nincs, dráma : emberi életek drámája. Hogyan fordul ki magából egy ember, hogyan áll a feje tetejére az életed....hogy a tökéletes család képek mögött mik vannak általában.....hogyan fordul feleség apa ellen, gyerek anya ellen, stb. Azért csak 4/5 mert annak ellenére, hogy nem pörgős, a karakterjellemek sem érdekesek annyira, mint pl az utópiában :D

 
batukán   2015. 12. 21.

Abszolút tökéletes krimisorozat. Már várod mindig a folytatást. A karakterek is nagyon izgalmasak. Ez a kitalált városka pedig nagyon hangulatos, bár nincs a térképen.

 
A brit drámáknak mindig is megvolt a sajátosságuk, és a Broadchurch esetében egy olyan minőségi darabról beszélünk, amilyenre már régen volt példa.
 

Maguk a szereplők sem tudták, ki a gyilkos. Csak az utolsó rész forgatása előtt árulták el nekik a készítők.

(hp)
 

Néhány angliai bukméker irodában arra is lehetett fogadni, hogy ki a gyilkos.

(hp)
 

Paul Coates szerepét egyenesen nek írták. A sorozat alkotója, Chris Chibnall a Ki vagy, Doki? forgatásán ismerte meg a színészt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.