Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Broadchurch (2013-2017)

Broadchurch
Filmadatlap
 
42
Szereplők
14
Vélemények
111
Képek
2
Videók

Galéria (111)

Videók (2)

 
kounicakhaha   2018. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Fantasztikus sorozat, nem volt olyan óriási hájp körülötte, vagy csak idáig nem jutott el, nem tudom, de az biztos, hogy az alkotók igazán kitettek magukért, és valami nagyon különleges dolgot alkottak. Zseniálisan megírt és kivitelezett sztorit kaptunk, bízok benne, hogy a második évad is ezt a színvonalat fogja hozni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

1

Imádtam, persze nem meglepő, az ilyen típusú film a gyengém. Lassan építkező történet, érdekes karakterek, erős jellemrajzok. Újranézős lesz majd :)

 
Deku   2017. 08. 21.

0

David Tennant miatt próbáltam be ezt a sorozatot de már rögtön a pilot résznél elvérzett. Nem tudom miért de engem ez a nyomozós dolog nem fogott meg. Kihagytam inkább.

 
hell.l   2016. 06. 15.

0

Ez egy nagyon jó krimi-dráma sorozat félig feszültséggel. Jó ez az időhúzás benne, hogy mindig újabb gyanúsítottak jönnek be a képbe. Várom a folytatást.

 
jake_green   2017. 05. 13.

0

Ez az a sorozat, ami nagyon lomha, tipikus brit, humor nincs, dráma : emberi életek drámája. Hogyan fordul ki magából egy ember, hogyan áll a feje tetejére az életed....hogy a tökéletes család képek mögött mik vannak általában.....hogyan fordul feles... több»

 
batukán   2015. 12. 21.

0

Abszolút tökéletes krimisorozat. Már várod mindig a folytatást. A karakterek is nagyon izgalmasak. Ez a kitalált városka pedig nagyon hangulatos, bár nincs a térképen.

 
bambula   2015. 05. 06.

0

Eléggé vegyes a véleményem róla, nyomasztó és valljuk be, nem különösebben érdekes a sztori de valamiért akkor is lebilincselő. Kicsit sokat húzzák az ember agyát a sokféle gyanúsítottal akiről persze mindig kiderül hogy ártatlan.

 

Maguk a szereplők sem tudták, ki a gyilkos. Csak az utolsó rész forgatása előtt árulták el nekik a készítők.

(hp)
 

Néhány angliai bukméker irodában arra is lehetett fogadni, hogy ki a gyilkos.

(hp)
 

Paul Coates szerepét egyenesen nek írták. A sorozat alkotója, Chris Chibnall a Ki vagy, Doki? forgatásán ismerte meg a színészt.

(hp)
 

David Tennant, és David Bradley a Ki vagy, Doki? forgatásán is együtt dolgoztak.

(hp)