A rezsim főszereplője Kate Winslet, a modern európai autokrácia uralkodója.

Kate Winslet egy végzetes sorsú diktátort alakít A rezsim című új limitált sorozatban, ami egy modern európai autokrácia bukásáról szól. Ez a projekt a kétszeres Oscar-díjas sztár harmadik együttműködése az HBO-val, miután kritikai elismerést szerzett a 2011-es Mildred Pierce és a 2021-es Easttowni rejtélyek című sorozatokkal.

Politikai intrikával és botrányokkal teli hatrészes dráma olyan sztárokat vonultat fel, mint Hugh Grant, Andrea Riseborough és Martha Plimpton.

A film készítői között is rengeteg tehetség található, Stephen Frears és Jessica Hobbs rendezték a sorozatot. Frears filmjei közé tartozik A királynő, valamint a brit tévésorozatok, a Quiz és az Egy nagyon angolos botrány míg Hobbs a Broadchurch és a Netflix dráma, A korona epizódjainak rendezésével vált ismertté.

Az HBO korai összefoglalója alapján a dráma egy "modern európai rezsimben" játszódik, míg egy hivatalos szinopszis így hangzik:

"A sötéten komikus hat epizódból álló sorozat története egy modern autoriter rezsim szétesését ábrázolja. Miután Elena Vernham kancellár (Kate Winslet) hosszú ideje nem hagyta el a palotát, paranoiddá, instabillá válik, amikor egy beszámíthatatlan katonát, Herbert Zubakot (Matthias Schoenaerts) kér fel bizalmasának. Ahogy Zubak befolyása fokozatosan növekszik, Elena hatalom gyarapítási kísérletei végül mind a palota, mind az ország széteséséhez vezetnek."

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

40 A rezsim  (2024)

dráma

Egy bomlóban levő autoriter rezsim palotájának falai között eltöltött egy év története. több»