Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

legújabb vélemény

Az egyik kedvenc minisorozatom lett, az egyik kedvenc színésznőmmel. A sztori ugye nem eredeti történet (korábban film is készült már belőle), tehát az olyan, amilyen (nem rossz, de nem is kiemelkedő), viszont Winslet abszolút elvitte azt a feldolgozást.

 
rbernadett   2016. 06. 15.

Sajnos képtelen vagyok 3 csillagnál többre értékelni ezt a minisorozatot, mert borzasztó hosszú és nem igazán van benne jellemfejlődés. Sőt, nincs! Mildred a kezdetektől olyan, amilyen, de nem magyarázzák meg, hogy miért is. Tulajdonképen Mildred neveltetéséről semmi szó nem esik. Emellett arra sem nagyon találtam magyarázatot, hogy Veda hogy sikerült olyan undok, beképzelt kis önelégült p.csára, mindenesetre a karakterét sikerült olyan idegesítőre megírni, ami nekem már sok. Mildred pedig ez az "üssetek" karakter, aki erősnek akar látszani, de közben mindenki úgy rángatja, ahogy akarja, így az egész sorozat átment egyfajta néma szenvedéssé. Számomra az egyetlen pozitívum a filmben Kate Winslet játéka volt.

 

Evan Rachel Wood mindössze 12 évvel fiatalabb, mint az édesanyját alakító Kate Winslet.

(rbernadett)
 

Lena Dunham kapott egy rövid szerepet nővérként, de végül kirúgták és lecserélték a forgatáson.

(rbernadett)
 

A rendező, forgatókönyvíró Todd Haynes úgy döntött, hogy minden jelenet Mildred szemszögéből látszódjon, ezért Kate Winsletnek minden jelenetben szerepelnie kellett az 5 órás minisorozatban. Winslet később nyilvánosan kijelentette, hogy ez volt a legnehezebb forgatása a Titanic óta.

(rbernadett)
 

Kate Winslet 66 különböző kosztümben látható a filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.