Nagyon cuki mese, a kislányok karaktere jól meg lett csinálva, és ez ahogy társul Gru karakterével az nagyon vicces. Mindenképpen újranézős mese! :)
humoros mese, a gyerekek nagyon élvezték, nekem szokni kellett, de összességében jó lett. A minionok nagyon jók!
Nagyon érdekes a film cselekménye. Az idő előrehaladtával a néző mindinkább elmerül a történtekben. A sztori nem teljesen eredeti, viszont kárpótolnak bennünket a humoros párbeszédek és a mókás alakítások. Steve Carell egyszerűen lenyűgöző. Elég sajá... Több
Édes, vicces kis mese. Imádjuk benne a minognokat akik biztosítják a kacagást. A kislányokat akik szerethető karaktereket teremtenek és Grut is aki gonosznak tűnik pedig igazán szerethető jellem.
Imádnivaló. Egy szóval így tudom jellemezni.És gyanítom,hogy e véleményemmel nem vagyok egyedül. Az egész filmet áthatja egy olyan feeling,ami nagyon bejön. A humor persze rendesen jelen van,és ugye a poénok is többrétűek,van amit egy 'idősebb" kor... Több
Egyszerűen tökéletes! :D A 2010-es év egyik legnagyobb alkotása. Rendkívül szórakoztató animációs film szuper karakterekkel, én nagyon sokat nevettem rajta, nagyon eredeti volt.
Nagyon vicces és aranyos animációs mesefilm. Szerethetők a karakterek (főleg a lányok és a Gru segéd tudósa). A történet nem szokványos , mert itt a gonosszal kell szimpatizálni , aki végül is jelentős karakterfejlődésen megy keresztül a filmben. Többször nézős kategóriába sorolnám. 4/5
Remekül elkészített animációs mesefilm. A történet kerek egészet alkot és az első perctől kezdve leköti a néző figyelmét. Nagyon sok ütős poént lehet hallani a filmben A minyonok visznek mindent! Minden korosztálynak ajánlható ez a mese kortól függetlenül. 5/5
Nagyon aranyos mese, imádnivaló minyonok, vicces történet. Nem csak gyerekeknek való, simán leköti a szülőt is :)
Nagyon szuper animációs film. Szép, kerek, bájos történet. A viccek nagyon ötletesek. A minyonok ennivalóak. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakoztató kis mese.
Aranyos film, izgalmas és vicces. A legkisebb lány és a minyonok pedig nagyon cukik!!! Engem végig szórakoztatott, teljesen ki tudtam kapcsolódni rajta, ritka jó animációs film.