87% 2078 szavazat

Gru

Despicable Me

2015.01.28 Kristófka

Nagyon sokat tudtam kacagni Grun és a kis minyonokon, nagyon mókásak voltak.

2015.01.28 saca79

Férfi létemre ez a film nagyon tetszett sokat lehetett mulatni Gun és a kis minyonokon is nagyon viccesek voltak.

2017.11.10 123456

A Gru az én nagy kedvencem! Az összes rész nagyon jól meg van csinálva. Amikor nézem élvezem minden pillanatát. Az animáció egyszerűen tökéletes. Az egész kiváló! jobb nem is lehetne :)

2015.03.01 Bloffeld

Ágnes olyan cuki volt ,hogy azonnal elfogadnám.

2018.07.21 Labodix

Őszintén szólva, nem akartam megnézni ezt a filmet! A csapból is ez folyt, ráadásul, egyáltalán nem is volt szimpatikus! Az öcsém nézette meg velem, és csak hálás lehetek neki ezért! Kedves, szórakoztató és nagyon vicces! Csak ajánlani tudom! :)

2015.09.02 Domino

A Gru című mese egyszerűen vicces. Ez a film nem csak gyerekeknek való, a felnőttek is ugyanúgy szórakoztatónak találják. Sőt, lehet a felnőttek még szórakoztatóbbnak, hisz több viccet megértenek benne. A legkisebb lány pedig olyan cuki (,hogy beleha... Több

2015.05.08 FunBoi

Ez az animációs film lenyűgöző! Bájos, de nem nyálas. Vicces, de nélkülözi a buta pop-kultúrát. Izgalmas, de nincs túlárasztva kemény akcióval. A történetre az a legjobb kifejezés, hogy teljesen abszurd, de jó értelemben. Az egész ötlet, hogy Gru ell... Több

2018.11.14 Dirk Bookman

Nagyon megszerettem az egész történetet.

2015.07.15 Ewee

Jó kis mese. Története nem rossz, a karakterek nagyon szerethetők a minionok meg hát még szerethetőbbé teszik a mesét. Tapasztalataim szerint a gyerekeket annyira hosszú időre nem köti le a története.

2018.08.23 alexa3333

Nagyon jó film. A minyonok irtó cukik. Ez az egyik kedvenc filmem. Gru bár gonosz, de én viccesnek találom. A három árva nagyon édes, cuki, aranyos. A minyonok nagyon viccesek. Nézd meg te is!!!

2016.05.14 Misiszalanics

Nagyon tetszet ez a mese nagyom vicces volt nem csak a kicsiknek jo hanem a nagyoknak is! Kedvenceim a minyonok!

2018.02.25 berimarcsi03

Emlékszem nagyon fel volt hype-olva az egész. Nekem egy kicsit mégis csalódas volt.

2016.08.02 Neth

Hihetetlen jó kis mese lett. A történet nagyon fantáziadús és eseményteli. A mese végére már annyi mindent megtudunk a szereplőkről, mintha ismernénk őket. Humor is került bele, olyan amit nem csak a gyerekek élvezhetnek.:)

2015.03.21 klaudia00

Jó kis film! :D Sok benne a poén, a karakterek szerethetőek...még a fő gonosz is. :D Nagyon jól kitalálták a szereplőket, tökéletesen összeállt a film, rengeteget lehet rajta nevetni.