Régen láttam már olyan mesét, amin ennyit nevettem volna. Tetszik, hogy elrugaszkodtak kicsit az átlagos karakterektől és a történet is újabb, illetve jobb témájú mint néhány mai sablon mesefilm.
Az egyik legjobb animációs film, a minionok valami hatalmasak benne, ennél jobbra nehezebben lehetett volna megcsinálni. Nagyon bírom az egész sztoryt, igazi családi film
Édes, megható aranyos kis mese, minden korosztály imádhatja. Nekem is nagyon tetszett, és az animációja is nagyon szuperül meg van csinálva :)
Imádom ezt a mesét! Aranyos, vicces, kedves történettel. A minyonok pedig fantasztikusak :D 'olyan cukiiiiiiiiiii.....' :))
Nagyon aranyosak, és viccesek a minyonok, így az egész film jó hangulatú. Mindenkinek ajánlom, aki teheti 3D-ben nézze meg! Mi nagyon jól szórakoztunk rajta, kevés ennyire szórakoztató és vicces animációs film van.
Szerintem ez a mese mindenki számára szórakoztató lehet, jó poénok vannak benne és a minyonok nagyban hozzájárulnak ehhez! Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdemes megnézni szerintem egyszer!
Évekig hallgattam, hogy mennyire cuki, én meg azt hittem, csak egy újabb gagyi mese, amit a 18 éves lányok azért néznek meg a plüssállatukkal és a pasijukkal karöltve a moziban, mert ez és ezt cukinak tartani valami rettentően "csajos" dolog :D Aztán... Több
Valami halálos humorú film,nagyon jól megcsinálták...A 3D effektek pedig gyönyörűek tényleg le a kalappal !
Imádom ezt a rajzfilmet. Kedvencem Agnes, nagyon aranyos kislány: "imádom az eccavút". Jól kitalált történet, szuper film. :)
Mese minden korosztálynak.A szereplők szerethetőek, a sztori sokszor vicces, néha viszont megható. A minyonok pedig... :D
Az egyik legjobb animációs film és ezt nagyrészt a minionoknak köszönhetjük. Vicces, engem nagyon lekötött.
Nagyszerű mese. Nagyon aranyosak benne a szereplők. Vicces és jó poénok vannak benne. imádnivalók a Minyonok :D