87% 2078 szavazat

Gru

Despicable Me

2015.05.06 bambula

Rég szórakoztam ilyen jól egy rajzfilmen, iszonyat vicces. Angolul kell megnézni, Steve Carrel miatt, nagyon-nagyon vicces Gru hangjaként. A Minionok pedig überelhetetlen figurák.

2017.11.16 baalint

Sok gyerek és felnőtt kedvence, bár nekem valahogy mindig olyan érzésem van hogy Hollywoodban akartak egy kasszasiker animációs filmet csinálni gyerekeknek és ez lett belőle.

2015.06.18 nikiszalanics

Elég furcsán indul az egész történet, az első 30 perc nem is nagyon tetszett, de aztán egyenesbe jön. Nem túl eredeti a történet, de szerethető formában van tálalva, aranyosak a szereplők. Nem tudom, hogy egy gyereknek ebből mi marad meg, de a felnőtteknek gondolkodnivalót is adhat ez a film.

2015.05.13 Szeky

Egyszerűen imádom ezt a filmet. Nagyon vicces, aranyos, emellett tanulságos is. Remekül hat az érzelmekre, nagyon hamar megszeretjük azt, aki amúgy gonoszként viselkedik eleinte. Néztem volna még tovább is a minionok bukdácsolását is, szerencsére ez idő közben megoldódott. A folytatás is hasonlóan zseniális!

2015.10.31 katalin19

A mese,ami elindította a minion mániát. Nagyon cuki családias mese. Poénos,humoros, karakterek is ötletesek, Látványos. Bulis. Imádni való. Nem az a tipikus mese. Változatos. Élmény világa nagyszerű.

2015.06.01 *tünde

Ez a mese nem csak gyerekeknek való, a felnőttek is ugyanúgy szól. Sőt, lehet a felnőttek még szórakoztatóbbnak, hisz több viccet megértenek benne :)

2016.08.07 Kardos

Nagyon aranyos mese. Egy percig sem bántam meg hogy moziban néztem a családommal. Azóta is nagy kedvencünk és sokszor megnéztük már. Izgalmas, vicces pont amilyennek lennie kell egy ilyen animációs filmnek. Gyereknek, felnőttnek egyaránt jó.

2015.11.11 gihera81

jófej, jól eltalált karakterek és nagyon magas cukiságfaktor jellemzi többek között, de ami a leginkább tetszett, az az, hogy mintha nem is a történet adná a fő vázt és ezt támogatnák meg jófajta poénokkal, hanem mintha a gegek uralnák az egész filmet, mégsincs az embernek hiányérzete.

2015.06.29 Mócii

Az elmúlt évek legjobb animációs filmje! Ez a film újra és újra megnevetett. Nagyon szórakoztató, a karaktereke kiválóak, a lányok nagyon bájosak. Tökéletes kikapcsolódás!

2015.06.03 miska1967

Nekem nagyon tetszett, igazi délutáni kikapcsolódás volt. A főszereplő nagyon jól megformált karakter, nem is beszélve a kis cuki munkásairól. A kislányok is aranyosak, hármójuk közül Ágnes a favorit. Olyan cuki mikor ezt mondja,,Ecca-ecca-eccarvúúúú!" A vége elég meseszerű de ez így volt jó.

2015.04.18 dóri

Elképesztően jó. Lehet rajta nevetni, meg mosolyogtatja az embert. A minyonok fantasztikusak. A gyerekeket kísérő felnőttek is jól szórakoznak rajta.

2015.06.15 AESB

Komolyan, nem tudok mit írni! Mert ez a mese egyszerűen tökéletes! Vidám, humoros, kalandos! A karakterek fantasztikusak. A minionok és a lányok hihetetlenek és magával ragadóak! Kiváló!

2015.12.29 sepsiklaudia

Gru, fantasztikus mese, jó történet, sok érzelem, sok humor és nagyon is valóságos helyzetet ábrázol már mint nem a tolvajra értem hanem az árvákra. És persze a minyonok a legcukibb dolgok amiket láttam és Európa minden nyelvén beszélnek, külön össze... Több

2015.06.01 *bella

Ez a mese nem csak gyerekeknek való, a felnőttek is ugyanúgy szól. Sőt, lehet a felnőttek még szórakoztatóbbnak, hisz több viccet megértenek benne. A kis sárga minyonok is viccesek és imádni valóak.