80% 35 szavazat
Habfürdő

Habfürdő

Habfürdö
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
13
Szereplők (13)
30
Képek (30)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Akár egy hétköznapi szerelmi történet is lehetne, amikor Parádi Annát egy nap felkeresi kolléganője vőlegénye, Zsolt, aki kirakatrendezőként dolgozik. A férfi térden állva könyörög Annának, hogy mentse ki őt az esküvője kötelezettsége alól.

Kovásznai György 1980-ban debütált animációs filmje a… Több


Forgatókönyvíró: Kovásznai György
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2021.05.27.
Forgalmazó: Pannonia Entertainment
 
2020.10.23 romcul

legújabb vélemény

Meglehetősen egyedi stílusú animáció, de én személy szerint élveztem minden percét. Szerintem nagyon kreatív és szép rajozlású, és persze a szinkronhangok is nagyon mókásak.

0
 
2019.08.04 Ms. Akárki

Most láttam először. Zseniális magyar mese, inkább felnőtteknek. Kifigurázza az embereket és teljesen különböző karaktereket feszít egymásnak. A zené zseniálisak és fülbemászóak.

0
 
2019.06.17 MethMan

Hát, eleinte azt gondoltam, hogy az egésznek se füle, se farka, de végül is nagyon bejött az egész. Imádtam, és csakis ajánlani tudom!

0
 

A készítők nem titkolt célja volt, hogy egy olyan animációs filmet készítsenek, amely szerintük vizuálisan úgy fest, ahogy egy Disney filmnek festenie kellene.Szerző: csd

#1
 

Noha a Habfürdő a Pannónia Filmstúdió műhelyében készült, a készítők közül egyik sem állt a stúdió alkalmazásában.Szerző: csd

#2
 

Kovásznai György a Habfürdő megjelenése után 3 évvel elhunyt.Szerző: csd

#3