Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Timon és Pumba nagy lakomája (1997)

Dining Out With Timon & Pumbaa
Filmadatlap
 
19
Szereplők
17
Vélemények
1
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Imádtam gyereknek már Az oroszlánkirályban is Timon és Pumba optimista, kedves kisugárzású karakterét, de ebben a filmben mégjobb, mivel csak az övék az egész történet. Aranyos karakterek és klasszikus történet. Kellemes kikapcsolódás a gyerekeknek.

 
angel001   2016. 04. 30.

Timon és Pumba két hatalmas figura nagy poénokkal.Családi mese, kicsik nagyok öregek, fitalok, szerintem mindenkinek kötelező darab, ha nevetésre ,kikapcsolodásra vágyunk. Szuper mese! Sok csillag!!


 
Cirmici   2016. 01. 13.

Nagyon jófej ez a két krapek az biztos. Igazi mókamesterek. Olyan két karakter, aki mindig megtudja nevettetni a közönséget, nem mellesleg az Oroszlánkirályban is nagyon aranyosak :) Igazi pluszt visznek bele.

 
krissz001124   2015. 01. 27.

Mindig is imádtam Timon és Pumbát,Amiota az oroszlánkirályt láttam. Nagyon jó!!

 
csucsi0411   2015. 02. 02.

Gyerekkorom egy nagy kedvencei!! Nagyon humoros kis mese, az animáció nagyon szép, a karakterek viccesek, ahogy azt már megszokhattuk Timontól és Pumbától. Jó szívvel tudom ajánlani!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.