Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Eltűnök a sötétben (2019)

I'll Be Gone in the Dark
Filmadatlap
 
13
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
3
Videók
 
piZZola   2020. 02. 04.

legújabb vélemény

Nagyon jól felépített sorozat, az objektív tényközlés mellett a rendező arra is figyel, hogy apránként adagolja a szinte idegfeszítő részleteket. Az egész ügy nem kicsit hideglelős, hihetetlen, hogy ennyi éven át sikerült megúsznia büntetés nélkül a gyilkosnak. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom megnézni, meglehetősen felkavaró élmény szembesülni a gyilkosságokkal kapcsolatos információkkal.

 
scroll35   2019. 12. 31.

Ezek után Michelle McNamara könyve is felkerült a könyves bakancslistámra. Elképesztő módon rakta össze a kirakóst, szinte a nyomozás részesének éreztem magam, miközben néztem a sorozatot.

 
Az Eltűnök a sötétben című dokumentumsorozat nem ragad le az aktuális trendnél: nem az a fő célja, hogy thrillerszerűen tálalja a nőket erőszakoló kaliforniai sorozatgyilkos utáni hajszát. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.