Hát igen, a monyosoknak még így, 2022-ben sem tetszik, ha egy nő nem csak üldögél, hanem a saját kezébe veszi az irányítást, megoldja a gondokat. Nekem meg az a több tízezer akciófilm nem tetszik, ahol a nőt megölik, ellopják vagy megerőszakolják, so... Több
Ez a lendületes tempójú, pimaszul nem finomkodó akciófilm... épp eleget nyújt ahhoz, hogy végignézzük. Nem egy művészfilm, de megteszi.
A természetesen női vezető, a legerősebb, legokosabb harcos minden férfit puszta kézzel, egyedül és brutálisan lemészárol mind a 160 centiméterével, 50 kilójával. Zs-kategóriás, woke feminista, politikailag korrekt hulladék. Ezt nehéz lesz alulmúlni, de szerintem megoldják. Lemondom az előfizetésemet.
Ez komoly? Nincsenek nagy elvárásaim, rengeteg filmre azt mondom nem rossz, amit a kritikák lehúznak, de ez... Egyszerűen förtelmes. Fél kézzel végig ugrál a csöveken, mikor épp 1-2 perce eszméletlenül süllyedt a víz alá. Ez csak egy, a rengeteg nevetséges jelent közül, de ez ki verte a biztosítékot nálam.