Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68

Sushiálmok (2011)

Jiro Dreams of Sushi
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sushiálmok
 
bbozsi   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

Végig érdekes, megkapó, amennyire lehet szeretni egy iszonyatosan pici szeletét a világnak. A harmomikus, tiszta mozdulatok mellé 'jé, ez ilyen egyszerű' gondolatok érik a nézőt, mégis pont azt érti meg, hogy a tökéletesség lehetetlen. Japánban járva csomó szemcse visszajött a filmből, nagyon erős magyarázóereje van egy annyira más kultúráról.

 
Miska bácsi   2019. 07. 04.

Japán életfilozófia egy falatban

Jiro bácsi tipikus munkamániás japán férfi, aki elfelejtett nyugdíjba menni. Az elhivatottságán és szakértelmén keresztül bemutatkozik a tradicionális japán életfelfogás, a családi kapcsolatokba is betekintést nyerhetünk, és közelebb kerülhetünk ahhoz, miben is rejlik a világ egyik legművészibb gasztronómiájának koncepciója. Meg elültet a fejünkben egy szusiálmot, hogy mi is meglátogassuk Ginza egyik alagsorában a helyet, és a gatyánkat is otthagyjuk pár falatért a világ egyik legjobbjának tartott szusijából.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.