Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Ez csak a világ vége (2016)

Juste la fin du monde
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
21
Képek
2
Videók
Ez csak a világ vége

Galéria (21)

Videók (2)

 
bbozsi   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

0

Ennyi isteni emberrel ennek sokkal jobbnak kellett volna lennie. Azért így is fel lehet benne lelni remek kis részleteket.

 
lauralaura   2019. 01. 28.

0

Előzetes alapján nagyon meg akartam nézni, gondoltam egy jó kis dráma. Őszintén nekem nagyon nem tetszett, szenvedés volt pontokon, a jó színészek kevésnek bizonyultak.

 
Pumpu   2017. 01. 21.

0

Nagyon szebetűnő, hogy egy színdarabot dolgoz fel. Nagyon kevés helyszínnel és mozgással operál. A hosszú szövegek sajnos néha már unalmasak, és a történet csattanója se tudja összetartani a filmet. A színészek többsége, csak a minimumot hozza, kevés alkalommal mutatkoztak meg a valós érzések.

 
Mirci   2017. 01. 22.

0

A történet kiszámítható, és a film látványa sem az igazi, mégis valami összetartja az egészet, szerintem a zene és a közeli felvételek azok. Sajnos értem, hogy mért tartják ezt a rendező leggyengébb munkájának, mégis azt tudom ajánlani, hogy mindenki nézze meg, és itélkezzen maga.

 
tomrocky   2019. 11. 13.

0

Dolan nagy fiatal tehetség, de ezt a legrosszabb filmjének könyvelték el, és az én elvárásaimnak sem felelt meg, hiába a remek színészek, valahogy hiányérzetem maradt, nem találtam az érzéseket. technikai és zenei oldalról viszont hibátlan

A film összbevétele 9 231 823 dollár volt (imdb.com).

 

A film 20 nap eseményeit dolgozza fel.

(BéBé)
 

Ez a rendező Xavier Dolan első olyan filmje, ahol csak francia színészekkel dolgozik, előtte kanadai színészeket foglalkoztatott.

(BéBé)
 

A cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját nyerte. Kanada Oscar-díjra jelölte.

(BéBé)
 

Magyarországon a Jameson Cinefest filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be.

(BéBé)
 
Xavier Dolan stílust váltott. A még mindig csak huszonhét éves kanadai csodagyerekről eddig azt volt trendi állítani: zseni, akit a világnak fel kell végre fedeznie. A Mommyval ez megtörtént. Viszonylag gyorsan, francia világsztárokkal telepakolva elkészítette immár hatodik(!) nagyjátékfilmjét, amellyel egy csapásra megosztotta a világot. Méghozzá bravúrosan. 70/100 több»