Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Mirci  2017. 01. 22. 19:43

A történet kiszámítható, és a film látványa sem az igazi, mégis valami összetartja az egészet, szerintem a zene és a közeli felvételek azok. Sajnos értem, hogy mért tartják ezt a rendező leggyengébb munkájának, mégis azt tudom ajánlani, hogy mindenki nézze meg, és itélkezzen maga.

 
Pumpu  2017. 01. 21. 03:25

Nagyon szebetűnő, hogy egy színdarabot dolgoz fel. Nagyon kevés helyszínnel és mozgással operál. A hosszú szövegek sajnos néha már unalmasak, és a történet csattanója se tudja összetartani a filmet. A színészek többsége, csak a minimumot hozza, kevés alkalommal mutatkoztak meg a valós érzések.

 
tomrocky  2016. 11. 13. 21:54

Dolan nagy fiatal tehetség, de ezt a legrosszabb filmjének könyvelték el, és az én elvárásaimnak sem felelt meg, hiába a remek színészek, valahogy hiányérzetem maradt, nem találtam az érzéseket. technikai és zenei oldalról viszont hibátlan

VOX.hu - Ez csak a világ vége
Xavier Dolan stílust váltott. A még mindig csak huszonhét éves kanadai csodagyerekről eddig azt volt trendi állítani: zseni, akit a világnak fel kell végre fedeznie. A Mommyval ez megtörtént. Viszonylag gyorsan, francia világsztárokkal telepakolva elkészítette immár hatodik(!) nagyjátékfilmjét, amellyel egy csapásra megosztotta a világot. Méghozzá bravúrosan. 70/100
Smoking Barrels: Ez csak a világ vége
A feszültségteremtés például sokáig egészen jól működött, valamint azt sem gondoltam volna soha, hogy az O-Zone "Dragostea Din Tei" című dala egy szomorkás flashbacket olyan jól alá tud festeni, mint ahogy azt tette ebben a műben. Az ilyen apróságok jelzik, hogy kreatív szempontból volt potenciál az Ez csak a világ végében, és valójában ebben a filmben el van rejtve egy sokkal jobb alkotás, csakhogy mindhiába, ha nem sikerül összehangolni a komponenseket, márpedig ilyen téren ezúttal kudarcot vallott Dolan.
 

A film 20 nap eseményeit dolgozza fel.

(BéBé)
 

Ez a rendező Xavier Dolan első olyan filmje, ahol csak francia színészekkel dolgozik, előtte kanadai színészeket foglalkoztatott.

(BéBé)
 

A cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját nyerte. Kanada Oscar-díjra jelölte.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.