Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
18
Filmadatlap
 
18
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Kis Vuk
 
Timon Nézhetetlen  2019. 09. 26.

legújabb vélemény

Szószerint ég és föld a különbség az eredeti és eközött.Az eredeti gyerekkorom egyik legnézettebb meséje volt (fülembe cseng most is a dallama),de ez annyira szétrombolta bennem ezt az emléket,hogy nehéz volt feldolgozni,visszaállítani. A vége felé már mintha egy amerikai remake-szerűség lett volna,de az is milyen szörnyen rosszul lett meganimálva.Egyébként több résznél úgy éreztem magam,mintha egy Minecraft-paródiát néznék.Igazából el nem merem hinni,hogy részben viseli az eredeti címét.Nagyon de nagyon méltatlan hozzá.Ezek után már mondanom sem kell,hogy a történet egy nulla,és hogy sajnos ez a legrosszabb rajzfilm,amit valaha láttam. 10/0

 
MKristijan Nézhetetlen  2016. 10. 27.

Most láttam hogy van olyan opció hogy nézhetetlen, át is állítottam. Nagyon nem szeretem ezt a félkész próbálkozást. Ha Vuk tehetné letagadná hogy van folytatása.


 
indingo   2019. 05. 21.

Egy teljesen felesleges film ami nagyon erőltetett és úgy érzi a néző hogy csak azért készült hogy egy pocsék szoftvert kipróbálhassanak.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 23.

Ezzel a nézhetetlen borzalommal meggyalázták a Vukot. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a magyar filmipar nagyobb szégyene: Ez vagy az Álom.net ? Bár inkább mindkettő. A készítők inkább keressenek maguknak más munkát. Ezt amit csinálnak nem szabad folytatni. Senkinek sem ajánlom. Ne nézzétek meg.

 
D. Wolfe Nézhetetlen  2016. 04. 15.

Igazán gyötrelmes és pocsék film. Szégyen az eredeti Vukra nézve, emellett az animáció, amivel borzalmasan ronda. Senkinek nem ajánlom, még a gyerekek is garantáltan észre fogják venni a hibáit, kizárt, hogy élvezni fogják.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.