Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
18%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Kis Vuk
 
Timon Nézhetetlen  2019. 09. 26.

legújabb vélemény

Szószerint ég és föld a különbség az eredeti és eközött.Az eredeti gyerekkorom egyik legnézettebb meséje volt (fülembe cseng most is a dallama),de ez annyira szétrombolta bennem ezt az emléket,hogy nehéz volt feldolgozni,visszaállítani. A vége felé m... több»

 
MKristijan Nézhetetlen  2016. 10. 27.

Most láttam hogy van olyan opció hogy nézhetetlen, át is állítottam. Nagyon nem szeretem ezt a félkész próbálkozást. Ha Vuk tehetné letagadná hogy van folytatása.


 
indingo   2019. 05. 21.

Egy teljesen felesleges film ami nagyon erőltetett és úgy érzi a néző hogy csak azért készült hogy egy pocsék szoftvert kipróbálhassanak.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 23.

Ezzel a nézhetetlen borzalommal meggyalázták a Vukot. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a magyar filmipar nagyobb szégyene: Ez vagy az Álom.net ? Bár inkább mindkettő. A készítők inkább keressenek maguknak más munkát. Ezt amit csinálnak nem szabad folytatni. Senkinek sem ajánlom. Ne nézzétek meg.

 
D. Wolfe Nézhetetlen  2016. 04. 15.

Igazán gyötrelmes és pocsék film. Szégyen az eredeti Vukra nézve, emellett az animáció, amivel borzalmasan ronda. Senkinek nem ajánlom, még a gyerekek is garantáltan észre fogják venni a hibáit, kizárt, hogy élvezni fogják.

 
Bob   2018. 01. 25.

Ezt a filmet miért kellett elkészíteni? A filmnek semmi értelme, az animáció borzalmas. Láttak már Dreamworks és Pixar filmeket a készítők? Ne nézzétek meg.

 
juhasz-david93   2015. 05. 02.

Az agyam eldobom az ilyen elmehibbant alkotásoktól. De most komolyan, ez mégis mi a fene volt?? Az egy dolog, hogy besározták a Vuk nevet, de ez...biztos ezt kell nézni a gyerekeknek?