Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
19
Filmadatlap
 
17
Szereplők
25
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
MKristijan Nézhetetlen  2016. 10. 27.

Most láttam hogy van olyan opció hogy nézhetetlen, át is állítottam. Nagyon nem szeretem ezt a félkész próbálkozást. Ha Vuk tehetné letagadná hogy van folytatása.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 23.

Ezzel a nézhetetlen borzalommal meggyalázták a Vukot. Nem tudom eldönteni, hogy melyik a magyar filmipar nagyobb szégyene: Ez vagy az Álom.net ? Bár inkább mindkettő. A készítők inkább keressenek maguknak más munkát. Ezt amit csinálnak nem szabad folytatni. Senkinek sem ajánlom. Ne nézzétek meg.


 
D. Wolfe Nézhetetlen  2016. 04. 15.

Igazán gyötrelmes és pocsék film. Szégyen az eredeti Vukra nézve, emellett az animáció, amivel borzalmasan ronda. Senkinek nem ajánlom, még a gyerekek is garantáltan észre fogják venni a hibáit, kizárt, hogy élvezni fogják.

 
Bob   2018. 01. 25.

Ezt a filmet miért kellett elkészíteni? A filmnek semmi értelme, az animáció borzalmas. Láttak már Dreamworks és Pixar filmeket a készítők? Ne nézzétek meg.

 
juhasz-david93   2015. 05. 02.

Az agyam eldobom az ilyen elmehibbant alkotásoktól. De most komolyan, ez mégis mi a fene volt?? Az egy dolog, hogy besározták a Vuk nevet, de ez...biztos ezt kell nézni a gyerekeknek?


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.