78% 54 szavazat
Kiseijū : Sei no Kakuritsu / 寄生獣

Kiseijū : Sei no Kakuritsu / 寄生獣

Kiseijū : Sei no Kakuritsu / 寄生獣
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
Szereplők
25
Képek (25)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A tizenhét éves Shinichi Izumi-t megfertőzte egy parazita, amely egy emberevő szörnyeteggé változtatja időnként. Izumi-nek pedig meg kell tanulni együtt élni ezzel a tudattal.

(csd)

Premier: 2014.10.08.

Sorozat áttekintés

KULCSSZAVAK

 
2020.11.21 Oliver.guy_

legújabb vélemény

Nagyon jó anime, bár én kicsit több vért és félelmetes részt vártam. Az opening nagyon ott van, a karakterek döntései, viselkedése és a kialakult helyzet életszerű, pörgős a történet, és van mondanivalója. Mindenképp ajánlom a műfaj kedvelőinek.

0
 
2018.07.12 majkymi

Szerintem erről csak kétféle vélemény tud létezni, van akinek nagyon tetszik, más pedig borzad tőle. Az én véleményem, hogy eszméletlen jó, brutálisan megírt sorozat, ami nagyon nagy ritkaság. Nem mondom, vannak jó animek, de ez egyszerűen rájuk ver!

1
 
2015.06.17 Miss Rika

Egyértelműen horror anime. Idegen faj szállja meg az emberiséget amik gyilkolni készülnek. Elég érdekes megközelítése ez a témának hisz szerintem arra akar rámutatni, hogy ha más élőlények megölése számunkra nem megvetendő akkor mégis miért az amikor... Több

0
 
2015.09.19 jaszon

Gyengébb idegzetűeknek semmiképp sem ajánlanám, bár nem annyira szörnyű vagy visszataszító, mint vártam volna. Mindenesetre a készítők egyáltalán nem gyulladtak be és egészen merész animet készítettek.

0