N/A
Life with Louie

Life with Louie

Life with Louie
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
8
Szereplők (8)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Louie Anderson komikus és színész, aki gyerekkorának történetét meséli el. Bemutatja egy átlagos kisfiú nem átlagos családjának mindennapjait. Louie egy békés, visszahúzódó 8 éves kisfiú, akinek az édesanyja, Ora a család békéjének fenntartója, édesapja pedig Andy Anderson, a hős veterán… Több


Premier: 1994.12.18.

Sorozat áttekintés

 
2022.01.23 HE7EDIK

legújabb vélemény

Gyerekkoromban rengeteg jó mese ment a TV-ben, de ez még azok közül is kiemelkedett. Amellett, hogy piszok vicces, sokszor nagyon is komoly mondanivalója van. Louie Anderson finoman szólva sem futott be nagy karriert az álomgyárban, de ez a rajzfilm örök emléket állít neki és a nem mindennapi családjának.

0
 
2021.08.12 Laca//Ho/rr/oR//

Louie bűbájos történetei és Andy

Nagyon jópofa kis kedves rajzfilm volt ez a Fox Kidsen. Egyszerűen imádtam minden részét, annyira bűbájos, jópofa volt, még az az igazi rajzfilm, ami minden korosztálynak szólt. Kedves, barátságos, és egyszerűen nem lehetett betelni Andy Anderson karakterével és annak magyar hangjával, Forgács Gáborral. Elképesztő figura volt minden egyes részben. A vonalak, a rajzok nagyon barátságosak voltak, igazán szép rajzolás volt, amit magával ragadó és tüneményes történetekkel tarkították. Tanulságos volt abból a szempontból mind a mellett, hogy jókat lehetett rajta nevetgélni, mégpedig az, hogy gyerekszemmel milyen is a világot látni, és bizonyos helyzeteket.

0