Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Midász követői (2020)

Los favoritos de Midas
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
2
Képek
1
Videók

Galéria (2)

Videók (1)

 
stomachh   2021. 08. 14.

legújabb vélemény

0

Nem váltja meg a világot, de egy kellemes kriminek jó. Az első 3 részben nem rágtam tövig a körmöm, de szépen megágyaz az utolsó 3 résznek, ahol is felpörögnek az események (persze amolyan európai módon), elkezd élvezhető lenni a sorozat. Erős közepes, vagy egy gyengébb 4-es osztályzatot kap tőlem.

 
Robinson76   2020. 12. 23.

0
Én is a követője lettem...

Kell neki idő, de nagyon biztosan bontakozik ki. A bevezető jelenet a legvégén lezárásra kerül, egyfajta keretbe foglalva a történetet, melynek alapját Jack London novellája adta. Egy csúcsvezetői szerepkörbe kerülő üzletembert igen talányosan zsarol meg egy rejtélyes szervezet, akik azt helyezik kilátásba, hogy addig ölnek meg embereket bizonyos időközönként, míg nem tesz eleget a követelésüknek. Akad itt nyomozás, oknyomozó riporternő, szerelmi szál, némi akció és dráma is. Mindez remek egyveleget alkotva, és korrekt módon tálalva a néző felé. Így nincs is más dolgom, minthogy jó szívvel ajánljam ezt a jó iparos munkával összerakott spanyol szériát.

 
Lali   2020. 11. 15.

0

Hagyni kell időt, amíg beindul, de érdemes belemerülni, mert egy egész jó kis krimi kerekedik belőle.

 
thomino   2020. 11. 14.

0

Krimi, thriller és hasonló műfajok rajongóiank tudom ajánlani, mert szépen ágyaznak meg a konfliktusoknak anélkül, hogy szájbarágós lenne.

 
gabi   2020. 11. 13.

0

Teljesen elmegy, simán nézhető, de semmi komolyabb húrt nem pendített meg benne. Ügyes iparosmunka, komolyabb alkotói szándék nélkül.