Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
64

Making a Murderer

(Making a Murderer)
 
Deku  2017. 08. 23. 16:49

Eszement módon tolták az arcunkba ezt a sorozatot, gondoltam belenézek hátha tényleg valami kivételes darab. Hát sajnos nem volt az, unalmas semmilyen az egész.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 12. 17:22

Elég nagy fennforgás volt a sorozat kapcsán, nekem sajnos viszont egy rész megtekintése után úgy kellett lássam, hogy semmi izgalmas és érdekfeszítő nincs ebben a sorozatban.

 
Gergely Varju  2016. 04. 04. 12:10

A sorozat körüli Hype volt az egyik ok, amiért benéztem a NetFlixre. A pocsék kínálat mellett a sorozat nyilvánvaló hibái volt a fő szempont, hogy azóta nem fizetek elő. A sorozat sok része unalmas volt, de egy dokumentum sorozatnál ez megbocsájtható lenne és részben szubjektív.

Ha kiderül, hogy egy hasonló sorozat nem is őszinte, manipulálja a tényeket, propaganda, az sokkal zavaróbb. Márpedig a nyilvánosan elérhető bírósági adatokban lévő legmeggyőzőbb bizonyítékok kimaradtak. Pedig azok egy része ellenőrizhető.

Az, hogy egy hasonló sorozat nem csak csal a tényekkel, de le is bukik, és sokszor az indokolt következtetés ellentétét sugallja már nem megbocsájtható bűn.

Az pedig, hogy az USA igazságügyi rendszerének valós problémáiról tudomást sem vesz, amikor pont ezt a rendszert támadná és ezért kell hazudjon, az még súlyosabb probléma.

 
Tom  2016. 06. 24. 20:12

Ez a sorozat fantasztikus! Még nem esett meg velem, hogy egy dokumentumfilm-sorozatot ennyire vártam volna, s hogy az elvárásaimat messze felülmúlta volna. De ez a széria kifogástalan. Szépen, aprólékosan felépített történet, így a néző számára teljesen világosak a háttérben és a valóságban zajlott és zajló események.

 
NEO  2016. 02. 11. 16:13

Többször megnéztem az egyes epizódokat, mert annyira jól felépítettek és érdekesek. Sajnálom a két bebörtönzött férfit; a dokumentumfilm-sorozat bebizonyította, mennyire egyszerű a rendszer áldozatául esni. Remélem, hogy egyszer kiderül és bebizonyosodik az igazság. Nagyszerű sorozat, nézzétek meg, csak ajánlani tudom!

Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery
 

Steven Avery és Brendan Dassey csak később látta a sorozatot, mivel a börtönben, ajol raboskodnak, nincs lehetőségük a Netflix csatornát nézni.

(erare)
 

Laura Ricciardi évekig jogászként dolgozott, s ez nagyon hasznosnak bizonyult a sorozat elkészítésekor - nem kellett ügyvédet fogadni a projekt jogi oldalának lebonyolításához.

(erare)
 

Mielőtt a két rendező, Ricciardi és Demos aláírta volna a Netflix-szel a sorozat elkészítéséről szóló szerződést, tárgyaltak a PBS-szel és az HBO-val is.

(erare)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.