Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Gyilkosfaragás (2015-2018)

Making a Murderer
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
4
Videók
 
NEO   2018. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Többször megnéztem az egyes epizódokat, mert annyira jól felépítettek és érdekesek. Sajnálom a két bebörtönzött férfit; a dokumentumfilm-sorozat bebizonyította, mennyire egyszerű a rendszer áldozatául esni. Remélem, hogy egyszer kiderül és bebizonyosodik az igazság. Nagyszerű sorozat, nézzétek meg, csak ajánlani tudom!

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Eszement módon tolták az arcunkba ezt a sorozatot, gondoltam belenézek hátha tényleg valami kivételes darab. Hát sajnos nem volt az, unalmas semmilyen az egész.


 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

A sorozat körüli Hype volt az egyik ok, amiért benéztem a NetFlixre. A pocsék kínálat mellett a sorozat nyilvánvaló hibái volt a fő szempont, hogy azóta nem fizetek elő. A sorozat sok része unalmas volt, de egy dokumentum sorozatnál ez megbocsájtható... több»

 
ionlywearblack   2018. 06. 13.

0
Bűnös és áldozat

Kezeket fel aki szereti a bűnügyi dokumentumsorozatokat! Azoknak meleg szívvel ajánlanám ezt a szériát. Történetünk főhőse Steven Avery Manitowoc megyében szexuálisan megtámad és megpróbál megölni egy nőt. Steven 18 évre börtönbe kerül. Konkrétan az ... teljes kritika»

 
Tom   2016. 06. 24.

0

Ez a sorozat fantasztikus! Még nem esett meg velem, hogy egy dokumentumfilm-sorozatot ennyire vártam volna, s hogy az elvárásaimat messze felülmúlta volna. De ez a széria kifogástalan. Szépen, aprólékosan felépített történet, így a néző számára teljesen világosak a háttérben és a valóságban zajlott és zajló események.

Galéria (12)

Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery
Steven Avery

Videók (4)

 

Steven Avery és Brendan Dassey csak később látta a sorozatot, mivel a börtönben, ajol raboskodnak, nincs lehetőségük a Netflix csatornát nézni.

(erare)
 

Laura Ricciardi évekig jogászként dolgozott, s ez nagyon hasznosnak bizonyult a sorozat elkészítésekor - nem kellett ügyvédet fogadni a projekt jogi oldalának lebonyolításához.

(erare)
 

Mielőtt a két rendező, Ricciardi és Demos aláírta volna a Netflix-szel a sorozat elkészítéséről szóló szerződést, tárgyaltak a PBS-szel és az HBO-val is.

(erare)