A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet próbál felderíteni, maga is egy zűrös bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik.
(Gergo Horvath)
Hirdetés
Sorozat áttekintés
Író: Moira Demos, Laura Ricciardi

83 Gyilkosfaragás (2015)
Többször megnéztem az egyes epizódokat, mert annyira jól felépítettek és érdekesek. Sajnálom a két bebörtönzött férfit; a dokumentumfilm-sorozat bebizonyította, mennyire egyszerű a rendszer áldozatául esni. Remélem, hogy egyszer kiderül és bebizonyosodik az igazság. Nagyszerű sorozat, nézzétek meg, csak ajánlani tudom!
Eszement módon tolták az arcunkba ezt a sorozatot, gondoltam belenézek hátha tényleg valami kivételes darab. Hát sajnos nem volt az, unalmas semmilyen az egész.
Kezeket fel aki szereti a bűnügyi dokumentumsorozatokat! Azoknak meleg szívvel ajánlanám ezt a szériát. Történetünk főhőse Steven Avery Manitowoc megyében szexuálisan megtámad és megpróbál megölni egy nőt. Steven 18 évre börtönbe kerül. Konkrétan az ... Teljes kritika
A sorozat körüli Hype volt az egyik ok, amiért benéztem a NetFlixre. A pocsék kínálat mellett a sorozat nyilvánvaló hibái volt a fő szempont, hogy azóta nem fizetek elő. A sorozat sok része unalmas volt, de egy dokumentum sorozatnál ez megbocsájtható... Több
Steven Avery és Brendan Dassey csak később látta a sorozatot, mivel a börtönben, ajol raboskodnak, nincs lehetőségük a Netflix csatornát nézni.
Laura Ricciardi évekig jogászként dolgozott, s ez nagyon hasznosnak bizonyult a sorozat elkészítésekor - nem kellett ügyvédet fogadni a projekt jogi oldalának lebonyolításához.