Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
102
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Greeta   2017. 12. 14.

legújabb vélemény

Rengeteg évadot lenyomtak már, én körülbelül a felét láttam. Rengeteg karakter és ügyes szakács egy helyen. Érdekes feladatok, furcsa zsűri, de azért jó műsor.

 
indingo   2017. 11. 20.

A mi konyhafőnökünk ennek a másolata. Több évadot is láttam a műsorból, a kihívások jó pofák voltak, bár Ramsey néha kicsit sok és érdekesen dönt a zsűri.


 
Deku   2017. 08. 22.

Sokan bunkónak tartják Gordon Ramsay-t pedig szerintem egyszerűen csak őszinte. Ezt lehet, hogy sokszor úgy nyilvánítja ki ahogy sokaknak nem tetszik de egy idő után az emberi viselkedés fárasztó lehet és képtelenség mindent helyesen lereagálni.

 
Szilonka   2016. 04. 14.

Jó kis főzős reality. Izgalmasak és érdekese az egyes részek és sok minden is történik bennük. Kiválóak a feladatok és tényleg nagyon pörgős az egész, bár néha érdekese a receptek.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Mivel nem volt semmi értelmes a tévében, azért kezdtem ez ezt nézni és eléggé megkedveltem. Van egy stílusa a műsornak, ami engem sokakkal ellentétben nem zavart.

 
nagysar   2017. 12. 13.

Nem gondoltam volna, hogy egy főzős műsor le tud kötni, de Gordon Ramseynek egyszerűen olyan stílusa van, hogy muszáj végignézned. Persze nem csak mindig oltogat, szeretnivaló alak teljesen.

 
beus1987   2016. 08. 25.

Kellemes kikapcsolódást nyújt a film, bár új recepteket nem tanul az ember! :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.