Filmek

Legjobb "non-fikció" filmek

Saját filmes lista készítése
#1

zenés

Az Oasis zenekar a Wemley Arena-ban adott koncertjének felvétele. több»

Az utolsó Oasis turné elején készült a Wembley Arénában ez a felvétel. a zenekar bombaformában, de már érezni a feszültséget a Gallagher testvérek között. Remek koncert.
#2

dokumentum | életrajzi

Maison Martin Margiela életének és munkásságának feldolgozása.

#3

dokumentum | zenés

Adele 90 perces koncertje, amit 2011-es sikerei megkoronázásaként adott a Royal Albert Hall-ban. Hallható volt itt az első két album összes slágere, Adele személyes kedvencei, valamint... több»

Nagyon igényes koncertfilm. Tökéletes zenei hangzás a legnagyobb slágerekkel. Egyetlen negatívumként tudom megemlíteni, hogy Adele a számok között egy kicsit sokat rizsázik.
#4

Tim Vine komikus egyórás előadása.

Rendező: Steve Kemsley

Szereplők: Tim Vine

#5

Az évente megrendezett Emmy Awards a legjobbakat díjazza az Egyesült Államokban, elsődlegesen a televíziós műsorok szereplőit. 2016. június 1-től 2017. május 31-ig a Televíziós... több»

RiffTrax Live: The Room
#6

A RiffTrax zenészeinek, Michael J. Nelson, Kevin Murphy és Bill Corbett emlékezetes koncertfilmje, mely a Tirbeca filmfesztivál zsűrijét is levett a lábáról.

#8

dokumentum

Liam Gallagher visszatér az Oasis meghatározó előadásának helyszínére, új interjúkkal, kulisszák mögötti és koncertfelvételekkel, amelyeket több mint 20 kameraállásból... több»

Het grote geld: openhartige onthullingen van een insider
#9

rövidfilm

A dokumentumfilmben egy férfi szólal meg, aki az igazságért harcol és küzd a hamis hírek ellen. több»

#10

Beszélgetés a Farrelly fivérekkel, akik sajátos módon értelmezték át a vígjáték műfaját.