Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
Videók
 
airbus   2015. 09. 23.

legújabb vélemény

Szalai Anett formabontó filmje álló tapsot érdemel. Kár, hogy kevés figyelem irányult erre az alkotásra, pedig kellő igényességgel és közvetlenséggel mutatja be a mellrákot.

 
gabcajz   2015. 08. 23.

Nagyon közvetlen film. Senki nem gondol a rákra, amíg egyszer csak meg nem jelenik... ezt csak azok érthetik meg, akiknek a közvetlen közelében csapott le a betegség.


 
NEO   2015. 07. 27.

Szokatlan film, nem sok portréfilmet láttam életemben, de úgy érzem ezt érdemes megnézni. Nem minden rész volt érdekes számomra, de sok mindent megtudhattam.

 
nobody.zero   2015. 06. 14.

Meglepő film, az egyszer biztos. Szalai Anett a saját bőrén tapasztalta meg a szörnyű ás rettegett betegséget, és nem teketóriázott, dokumentálta a történteket, hogy egy remekbe szabott dokumentum/portré film készülhessen az anyagból.

 

A Las Vegas Film Festival-on 50 ország 2000 független filmjéből válogatva a zsűri a Mellbevágót a 2009-es év különdíjával jutalmazta, dokumentumfilm kategóriában.

(GaEnik)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.