Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Menni vagy meghalni
 
Hakker   2018. 02. 10.

Rejtő Jenőnek köszönhetően megkedveltem a légiós történeteket. Nem láttam sok, a témával kapcsolatos filmet. De ez a film,nem volt rossz kezdet. Remekül adta vissza számomra, azt az életet, amit Rejtő lefestett a remek műveiben. Terence Hill-nek ez egy olyan kaliberű filmje, mint Bud Spencer-nek a Sötét Torinoja. Ezekben a filmekben megmutatták azt, hogy ők képesek komolyabb hangvételű filmeket készíteni. Mindenkinek bátran tudom ajánlani, egyszer mindenképp érdemes megnézni, ha másért nem, Max Von Sydow miatt.

 
Macskínó   2016. 09. 22.

Terence Hill egyik legkomolyabb alkotása. Nagyszerűen mutatja be a múlt század idegen légióját, a megpróbáltatásokkal és nagy összecsapásokkal az arab világgal szemben. Ajánlott minden történelmi film rajongónak!

Catherine Deneuve
Terence Hill
Terence Hill
Gene Hackman
Terence Hill
Gene Hackman
Terence Hill
Gene Hackman
 

Gene Hackman és Marcel Bozzuffi korábban együtt játszottak a Francia kapcsolat (1971) című filmben.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.