Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
NorbiP   2017. 03. 12.

Azt kell mondjam, hogy ez a film a kedvenc animém. A cselekmény, és a szentimentalizmusa miatt. Szívem szerint azt mondanám, hogy mindenki nézze meg, de nem mindenki szereti az érzelgősséget.

 
gyjudit   2019. 06. 03.

Hihetetlenül megnyugtató film, ami olyan érzést ad, amit nem sok másik.


 
OrSi   2016. 08. 08.

Elképesztőn kellemes , nyugalmas, kényeztetően romantikus film. Most már értem,miért ez a kedvence a japán barátnőimnek. Olyan gyermekien ártatlanul ábrázolja a szerelmet, a végén ugyan kicsit eltúlozza az érzelgést, de ezzel együtt nagyon kedves mese.

 
Sziszi   2016. 03. 22.

Szép történet, unalmasabb részekkel, melyek éppen jók arra, hogy kiragadjanak az alaphangulatból egy pillanatra, és megtörve azt kicsit feldobják a film ritmusát...Kellemes időtöltés, még ha nem is egetrengető élmény.

A film összbevétele 19 737 326 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Shizuku új olvasnivalót keres a könyvtárban, a polcon látható egy Totoro című könyv, ami utalás Hayao Miyazaki korábbi filmjére, a Totoro - A varázserdő titka (1988) című filmre.

(dulkap)
 

Van egy óriásplakát a filmben, ami ezt a filmet reklámozza.

(dulkap)
 

Az első és egyetlen rendezésében készült film.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.