Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
49
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
2
Videók
Minotaur
 
HercegPeter   2017. 06. 07.

legújabb vélemény

Láttam már rosszabbat, igaz nem sokat. Tom Hardynak szerencséje van, hogy ezután felfelé ívelt a karrierje és nem ragadt meg ezen a szinten. A film sablonos és elég egyszerű. Mindig lehet tudni, hogy mi fog következni, vagy hogy ki lesz a következő áldozat. A díszlet nagyon béna ahogy a párbeszédek és az effektek is. Szerintem jobb lett volna, ha kicsit közelebb maradnak a mitológiai Minotauroszhoz, mind megjelenés, mind történet szempontjából. Igazából a Xena és a Hercules sorozatok mellé elmegy, de ne várjon senki sokat a filmtől.

 
Zenta   2017. 03. 19.

Nem volt ez a film annyira rossz, mint amilyennek hittem, de kétségkívül nem is jó. Egyedül Tom Hardy alakítását tudnám kiemelni, miatta adtam 3 csillagot a filmre (és nem kevesebbet).


 
Vuk   2015. 02. 23.

Csakis Tom Hardy miatt néztem meg. És csak emiatt érdemes, mert maga a film nagyon gyenge és olcsó.

 
Bedecs.hu   2016. 08. 18.

3 helyszínes, 10 szereplős olcsó film amiből többet is ki lehetett volna hozni.

 
csenge   2015. 12. 28.

Amilyen rosszra számítottam, annyira kellemes csalódás volt ez a film. Végülis szórakoztató és izgalmas, igazi rém-kalandfilm.

Rutger Hauer
Tom Hardy
Tom Hardy
Tony Todd
 

Tom Hardy legelső főszerepe.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.