Meghalt a Harry Potter Dumbledore-ját alakító Michael Gambon
Sir Michael Gambon (cikkünk galériájában) brit-ír színész tüdőgyulladás szövődményei miatt elhunyt. Világszerte nagy ismertségnek örvendő színész...
Paul csodák után kutat a Katolikus Egyház számára, ám rövidesen eltanácsolják őt és a saját útját kezdi el járni.
(csd)Csodák néven futott Magyarországon. Hasonló mint a Rejtélyek városa. Ebben is megvolt a kettősség a csoda és véletlen között, mindenki döntse el maga.
Erős nyomot hagyott bennem a sorozat. Nagyon erős volt az első rész, azonnal tudtam, hogy nekem ezt meg kell néztem. Sajnálom, hogy legalább egy befejezésre nem futotta.
Imádtam ezt a sorozatot, sajnálom hogy csak pár rész készült belőle. Picit hasonló mint a Rejtélyek kalandorai, hogy történik valamilyen misztikus, megmagyarázhatatlan dolog, amiről aztán kiderül, hogy nem is olyan misztikus! Vagy mégis?
Egy egész jó misztikus sorozat, amely nem okoz csalódást, igaz, nincs is mivel okoznia. Az alkotók eléggé óvatosak voltak, következetesen építették fel a sorozatot, így viszont eléggé kiszámíthatóvá vált sajnos.